elvedanokia
Üye
-
Konu Sahibi
-
senin mesajlarını inceledimde dünyadaki en büyük android düşmanısın heralde para filanmı verdiler androidi sürekli kötülemen çin ben 2 gündür takılıyorum çop uygulama göremedim600000 oyun uygulamanın 400000 i çöp değilse ne olıyım. Markete bunları yapıcaklarına bi güvenlik filtresi yapsınlar denetleme yapsınlar.
600000 oyun uygulamanın 400000 i çöp değilse ne olıyım. Markete bunları yapıcaklarına bi güvenlik filtresi yapsınlar denetleme yapsınlar.
senin mesajlarını inceledimde dünyadaki en büyük android düşmanısın heralde para filanmı verdiler androidi sürekli kötülemen çin ben 2 gündür takılıyorum çop uygulama göremedim
Haklısın Kardeşim. Katılıyorum sana..
Android'i severim yalnız eksiklerini de açıklamak gerekiyor bir yerde.Android her ne kadar çok uygulama barındırsa da kesinlikle stabil olmadığını düşünüyorum..Öncelikle biraz daha temizlenmesi gerekiyor Android'in..Bence iOS ile farkı tamamen bu..Uygulama çokluğu veya azlığı değil..
Evet ilk adım ama daha fazlası da gerekiyor..Jelly bean ilk adim
Onun için hala appstore en iyis
Şimdilik daima iyi olacakTabiki.Apple AppStore daima iyi olacak.Şimdilik.
Bence hep, en iyisi App Store olacak
Şimdilik daima iyi olacakSultanım ?
senin mesajlarını inceledimde dünyadaki en büyük android düşmanısın heralde para filanmı verdiler androidi sürekli kötülemen çin ben 2 gündür takılıyorum çop uygulama göremedim
COk dogru noktaya ayak bastın kardeşim bu adam her zaman androidi kötülüyor .
arkadaş nokiadada bir sürü boş uygulama vardı marketınde hem uygulama az hemde hepsi bırbırn benzıyor bunlarda cöpe.
Seninle bu saatten sonra asla muhattap olmam sana da tavsiyem bana bulaşma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?