Uygulama play store baglanti yok hatasi

Sponsorlu Bağlantılar

ahmetemha

ahmetemha

Üye
    Konu Sahibi
play store baglanti yok hatasi
internet baglantisi oldugu halde baglanti yok diyor telefonum s5360

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Uyfulamanin verilerini silip dene

KırcalıHolding

Üye
Teli rootla googledan son sürüm market apk indir..root xplorer yükle..normal yüklü olan market uygulamasını titanium backupla sil..daha sonra indirdiğin son sürüm apk dosyasını root xplorerla root/system/app içine at gelen soruya evet de teli yeniden başlat..sorun hallolur.

TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
sorrun ınternet ile alakli olabilir baska bir wi fi agi ile girmeyi denebu arada benden tavsiye telefonu sakin rootlama cunku eğer telefon'un garantisi varsa rootladigin icin gecersiz olur

Alper1045

Alper1045

Üye
Bende ve arkadaşlarımda da aynı problem var. Avea kullanıyoruz. Sanırım şebekeden kaynaklanıyor.

bLnmz

bLnmz

Üye
Teli rootla googledan son sürüm market apk indir..root xplorer yükle..normal yüklü olan market uygulamasını titanium backupla sil..daha sonra indirdiğin son sürüm apk dosyasını root xplorerla root/system/app içine at gelen soruya evet de teli yeniden başlat..sorun hallolur.
Uzun bir çözüm yolu, denemedim ve olup olmayacağı meçhul.

Arkadaşlar sorunun çözümünü yazıyorum.
%100 Çözüm Garantisi:
Telefonun Root'lu ise Root Explorer kur. "system/etc" altında ki "hosts" dosyasını sil. Telefonunu yeniden başlat. Sorun halloldu demektir ;)

ahmetemha

ahmetemha

Üye
    Konu Sahibi
telefon rootlu soylediklerinizi denicem tesekkur ederim

KırcalıHolding

Üye
Uzun bir çözüm yolu, denemedim ve olup olmayacağı meçhul.

Arkadaşlar sorunun çözümünü yazıyorum.
%100 Çözüm Garantisi:
Telefonun Root'lu ise Root Explorer kur. "system/etc" altında ki "hosts" dosyasını sil. Telefonunu yeniden başlat. Sorun halloldu demektir ;)çoğu zaman host silmek işe yaramıyor benim dediğim sistem % bir milyar garanti

Üst Alt