Apol16
Üye
Plague Inc. Türkçe !! v1.1.3
Öncelikle hepinize iyi geceler diyerek konuya başlayayım.
Forumda bu oyunu oynayan bilen ne kadar kişi var bilmiyorum, ama çok fazla ödül almış oynanması gereken bir oyun şimdiden belirteyim.
Yada bu oyunu benim gibi orta seviye bir ingilizce ile oynamaya çalışan fakat çok fazla tıbbi terim olması sebebiyle, biyerden sonra tıkanan oyuncular ve kendim için oyunu türkçeleştirmeye karar verdim. Ve gerekli bir çok kısmı türkçeleştirmeyi başardım, devamını getirmeyi planlıyorum.
Oncelikle Oyunu çok alt seviye ingilizce ile oynanabilir seviyeye getirdiğimi belirteyim.
Neler Türkçeleştirildi
-Tüm Ülke ve Bölge İsimleri.
-Tüm Ülkelerin Tanıtımları.
-Ülkelerin yaptığı aksiyonların tamamı.
-Ve asıl Önemli olan Transmission (Bulaşma) symptom (Semptom) Abilities (Yetenekler) kısımları İsimler ve Açıklamaları tamamiyle Türkçe'ye çevrilmiştir.
Şimdi Nasıl Kurulacağına geçelim.
-Oncelikle yamanın kullanımı için cihazınızın rootlu olması lazım.
-Diger bir şart ise Cihazınızda Plague Inc 1.1.3 sürümü yüklü olmalıdır.
-Cihazınız Rootlu ise herhangi bir dosya yoneticisi indirdiğiniz 4 dosyayı /data/data/com.miniclip.plagueinc/files/Contents/Resources
içerisine atıyoruz, dosyalar değiştirilsinmi uyarısına evet deyip işlemi tamamlıyoruz.
-Oyununuzu Türkçe Oynamaya başlayabilirsiniz.
Forumda bu oyunu oynayan bilen ne kadar kişi var bilmiyorum, ama çok fazla ödül almış oynanması gereken bir oyun şimdiden belirteyim.
Yada bu oyunu benim gibi orta seviye bir ingilizce ile oynamaya çalışan fakat çok fazla tıbbi terim olması sebebiyle, biyerden sonra tıkanan oyuncular ve kendim için oyunu türkçeleştirmeye karar verdim. Ve gerekli bir çok kısmı türkçeleştirmeyi başardım, devamını getirmeyi planlıyorum.
Oncelikle Oyunu çok alt seviye ingilizce ile oynanabilir seviyeye getirdiğimi belirteyim.
Neler Türkçeleştirildi
-Tüm Ülke ve Bölge İsimleri.
-Tüm Ülkelerin Tanıtımları.
-Ülkelerin yaptığı aksiyonların tamamı.
-Ve asıl Önemli olan Transmission (Bulaşma) symptom (Semptom) Abilities (Yetenekler) kısımları İsimler ve Açıklamaları tamamiyle Türkçe'ye çevrilmiştir.
Şimdi Nasıl Kurulacağına geçelim.
-Oncelikle yamanın kullanımı için cihazınızın rootlu olması lazım.
-Diger bir şart ise Cihazınızda Plague Inc 1.1.3 sürümü yüklü olmalıdır.
-Cihazınız Rootlu ise herhangi bir dosya yoneticisi indirdiğiniz 4 dosyayı /data/data/com.miniclip.plagueinc/files/Contents/Resources
içerisine atıyoruz, dosyalar değiştirilsinmi uyarısına evet deyip işlemi tamamlıyoruz.
-Oyununuzu Türkçe Oynamaya başlayabilirsiniz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

kardeş adamın dibisin
çzüm varmı dostum yada arkadaşın dediği gibi oyuna yükleyemezmisin dili biliyorum çok şey istiyorum naparsın insanlar doyumsuz