Plague Inc. Türkçe !! v1.1.3

Sponsorlu Bağlantılar

Apol16

Üye
    Konu Sahibi
Plague Inc. Türkçe !! v1.1.3
Öncelikle hepinize iyi geceler diyerek konuya başlayayım.

Forumda bu oyunu oynayan bilen ne kadar kişi var bilmiyorum, ama çok fazla ödül almış oynanması gereken bir oyun şimdiden belirteyim.
Yada bu oyunu benim gibi orta seviye bir ingilizce ile oynamaya çalışan fakat çok fazla tıbbi terim olması sebebiyle, biyerden sonra tıkanan oyuncular ve kendim için oyunu türkçeleştirmeye karar verdim. Ve gerekli bir çok kısmı türkçeleştirmeyi başardım, devamını getirmeyi planlıyorum.

Oncelikle Oyunu çok alt seviye ingilizce ile oynanabilir seviyeye getirdiğimi belirteyim.

Neler Türkçeleştirildi

-Tüm Ülke ve Bölge İsimleri.
-Tüm Ülkelerin Tanıtımları.
-Ülkelerin yaptığı aksiyonların tamamı.
-Ve asıl Önemli olan Transmission (Bulaşma) symptom (Semptom) Abilities (Yetenekler) kısımları İsimler ve Açıklamaları tamamiyle Türkçe'ye çevrilmiştir.

Şimdi Nasıl Kurulacağına geçelim.
-Oncelikle yamanın kullanımı için cihazınızın rootlu olması lazım.
-Diger bir şart ise Cihazınızda Plague Inc 1.1.3 sürümü yüklü olmalıdır.
-Cihazınız Rootlu ise herhangi bir dosya yoneticisi indirdiğiniz 4 dosyayı /data/data/com.miniclip.plagueinc/files/Contents/Resources
içerisine atıyoruz, dosyalar değiştirilsinmi uyarısına evet deyip işlemi tamamlıyoruz.
-Oyununuzu Türkçe Oynamaya başlayabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: duhust1, theeternal, mhmtsyk ve 3 diğerleri

emregrss01

emregrss01

Üye
Teşekkürler üstat klavyen dert görmesin :D

Asteroid9

Asteroid9

Üye
:tşk: kardeş adamın dibisin :D

kralbartman

kralbartman

Üye
Öncelikle türkçeleştirme için teşekkürler ^_^

İlk sorum: Sendeki oyun mu?
İkinci sorum: Söylediğin linkteki oyun mu?
Üçüncü sorum: Sen (varsa) nereden indirdin?

Apol16

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle türkçeleştirme için teşekkürler ^_^

İlk sorum: Sendeki oyun versiyonu mu?
İkinci sorum: Söylediğin linkteki oyun mu?
Üçüncü sorum: Sen versiyonu (varsa) nereden indirdin?

Oyunun versiyonu 1.1.3, dediğim yama bu oyuna uygulanacak. Google Play'den Ucretsiz indirebilirsin.

savas146

Üye
Arkadaşım ilgilendiğin icin cok tesekkurler. Ben oyunu yukledim ama yamayi kuramadim.Senden ricam yamayi oyunun .apk dosyasına gömsen oradan direk kursak?
2 gündür uğraşıyorum lütfen ilgilen

pars_thlaspi

pars_thlaspi

Üye
Önceden denemiştim çok zevkli bi oyun türkçesi daha güzeldir heralde piskopat senaryoları tekrar yaşamak istiyorum :ehe :tşk:

- - - Eklendi - - -

Güle eğlene indirdimde yamayı bende kuramadım ya :ah çzüm varmı dostum yada arkadaşın dediği gibi oyuna yükleyemezmisin dili biliyorum çok şey istiyorum naparsın insanlar doyumsuz :islik

pars_thlaspi

pars_thlaspi

Üye
Aynen lazzowa katılıyorum dosyaları atıcağımız klasör boş zaten attığımızda değiştirme gibi bir işlem olmuyor. Bir çözüm varmı aceppp

Remember Me

Remember Me

Üye
teşekkürler hocam türkçe oyun çalışıyor bilginiz olsun :oke:

CenTuRioN

Üye
Hocam şu linki tekrar upload edebilir mi biri?

lazzow

Üye
çalıştıramadım laaaaaynn

pars_thlaspi

pars_thlaspi

Üye
Ümidimi kestim yardımcı olan yok yapan arkadaşlarda atıyo bence ahanda buraya yazıyorum :megafon:

Apol16

Üye
    Konu Sahibi
oyun türkçe çalışıyor arkadaşlar. Dediğim yama cihaz hafızasına atılacak. sd ye değil. cihaz hafızasını gormek icinde telefonunuzun rootlu olması gerekiyor.

LeqendSwat

Üye
Oyunun konusunu anlayamadım puzzle gibi birşeymi ?

Apol16

Üye
    Konu Sahibi
hayır puzzle gibi bir şey değil, oyunda siz bir bakteri türüsünüz ve amaç dünyadaki tüm insanlara bulaşmak ve tüm insanları öldürmek.

• Beğen
Tepkiler: hakoyeto

cemoko19

Üye
daha bugün root attım fakat resources içi boş zaten :S

61semih

61semih

Üye
teşekkürler ingilizcee olduğu için oynıyamamıştım oyunu deniyeceğim şimdi.çalışmalarının devamını diliyoruz :D

cemoko19

Üye
nereye attin dil dosyalarını

61semih

61semih

Üye
uğraşmışsın fakat ingilizce bilmeyenler için yeterli değil.oyuna başladım ama türkçe birşeyde göremedim belki ilerde görürdüm ama yeterli olmadığı için siliyorumçumarım geliştirirsin bizde oynarız.

Üst Alt