PKK'lı Köpeğin Mezarı " Anıt Mezar " Haline Getirildi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
PKK'lı Köpeğin Mezarı " Anıt Mezar " Haline Getirildi
Güvenlik güçleri tarafından etkisiz hale getirilen PKK'lı teröristlerin mezarları adeta 'Anıt mezar' haline getiriliyor. Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde bir teröristin mezar taşında kendisinden övgü ile söz eden ifadeler yer aldı.

2007 yılında Tunceli kırsal alanında güvenlik güçleriyle girdiği çatışmada öldürülen PKK'lı terörist Jehat Binici'nin yakınları mezar taşına, "Jehat Yoldaş. Yoldaşların diyor ki; Dağların heybetini kanatlarında taşıyan bir şahin, yürekleri aydınlatan güvenin, özgürlüğün sembolü can yoldaşısın. Seni haykıracaktır karış karış arşınlandığında, dağlar, ovalar, vadiler senin kokunu ebediyete kadar taşıyacaktır. Beka, Botan, Avaşin, Zagros, Cudi, Gabbas, Herkos, Cilo, Munzur, Dersim. Dağların esintisi. Seni tanıdığını ve yüceliğini tarihe not düşecektir" ifadelerini yazdırdı.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine bağlı Büyüksergen köyünde 2007 Nisan ayında yapılan tören ile toprağa verilen Binici'nin mezar taşında kendisinden övgü ile söz edilirken, Binici örgüte katıldığı yıllarda Abdullah Öcalan ile birlikte fotoğraf çektirmişti.

Tunceli kırsalında güvenlik güçleriyle girdikleri çatışma sonucu öldürülen kod adı Faik Suruç olan Jehat Binici'nin köyündeki mezarı adeta anıt mezar haline getirildi. 2007 yılında girdiği çatışmada öldürülen Jehat Binici, o dönem DTP Suruç İlçe Başkanı olan Şükrü Binici'nin oğlu ve DTP Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Binici'nin ise yeğeniydi.

"ÖLDÜLER YENİLMEDİLER" YAZISINA 3 TUTUKLAMA

Bu arada, 2003 yılında Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde yakınlarının mezar taşına ''Öldüler yenilmediler'' diye yazdıran 3 kişi, örgüt propagandası yaptıkları gerekçesiyle tutuklanmıştı.

Çemişgezek ilçesine bağlı Tekeli köyünde oturan Aydın K., 1991 yılında terör örgütü TİKKO'nun İstanbul'daki hücre evinde öldürülen amcası Hayri K. ile Çemişgezek ilçesi kırsal kesimindeki çatışmada öldürülen yeğeni Asuman K.'nın, Celal G. ise, 1996 yılında faili meçhul cinayette hayatını kaybeden babası Kamer G.'nin mezarını yaptırarak mezar taşına, ''Öldüler yenilmediler'' ibaresini yazdırmıştı. İhbar üzerine köye gelen jandarma, mezar yaptıranları gözaltına alrken suç kanıtı olarak mezar taşlarına el koymuştu. Savcılık, mezarların örgüt tarafından bir örnek yaptırılarak TİKKO örgütünün propagandasının yaptırıldığını, mezarların yapımının bitmesinden sonra örgüt sempatizan ve üyelerinin mezar başında intikam yemini edeceklerinin ihbar edildiğini bildirmişti.

Çemişgezek Sulh Ceza Mahkemesi, terör yöntemlerine başvurmayı özendirecek örgüt propagandası yapılması ve suçun toplumda infial oluşturması nedeniyle 3 kişiyi tutuklamıştı..


Şimdi Birşey Diyecem de Neyse.. :@:@:@:@
 


Anıl Umut

Emekli Yönetici
bu hain itler herşeyin en pisini hakediyo onları o mezara koyanı da ....
 
cllgr

cllgr

Üye
kendilerini kandırıyorlar,daha dogrusu cahil halkı.aslında konu açmaya,yorum yapmaya bile değmez...bunları buralara taşımaklada farkında olmadan onların propagandalarını yapıyoruz.haketdikleri son yakındır,son kullanma tarihleri geldi çünki....
 
yusufucan

yusufucan

Üye
Cahil insan Cahil olurr...!
 
akula

akula

Üye
serefsizler bölmeye çalıştıkları toprakları mezar ediniyorlar o mezar haram onlara
 

Calaissien

Üye
Bunları neden Türkiye'ye gömüyolarki mezarları bile en az 1 metre kare alan kaplar bunların.
 
mservank

mservank

Üye
İnsanlar ne zamandan beri köpeklerin mezarını yapyorlar???
 

_KadirşinaS_

Üye
Leşinin kokusu,mikrobu yayılmasın diye, etrafına kireç beton filan döküyorlar aslında. Anıt mezar filan yaptıkları yok o köpeklere.:@
 

Anıl Umut

Emekli Yönetici
köpeklere hakaret etmeyelim köpekler sadık hayvanlar....onların allah belasını versin...
ben köpeklere hakaret etmiyorum içini rahat tutabilirsin benim hakaretim o hain itlere :oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

yavuzkaraca
Cevap
2
Görüntüleme
382
By_GaBLiN
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
348
Haydar
yavuzkaraca
Cevap
0
Görüntüleme
346
yavuzkaraca
yavuzkaraca
Cevap
13
Görüntüleme
641
By_GaBLiN


Üst Alt