PKK güpegündüz bayrak açtı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
PKK güpegündüz bayrak açtı
[h=2]

PKK kuruluşunun 33'üncü yılını bahane ederek Hakkari kent merkezine bayrak açtı.[/h]
Hakkari'de, kentin en işlek caddelerinden biri olan Pehlivan Mahallesi çevre yoluna bayrağı astılar. PKK'nin 33'üncü kuruluş yıldönümü nedeniyle asılan bayrak, olay yerine gelen güvenlik güçleri tarafından kaldırıldı.

KAYNAK:

anılbaran

anılbaran

Üye
açar artık böyle bundan sonra, Şuan bu ülkeyi yönetenler böyle istedi çünkü yapacak bişi yok :oke: elden bişi gelmiyor malesef

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Allah sonumuzu hayreylesin.

agır_amed

agır_amed

Üye
objektif olun bu ülkenin bir gerçeği olarakta görün artık

Lenneth

Üye
Sayın başbakanımız Suriye ve İsraille uğraşacağına biraz dönüp kendi ülkesine baksa artık..

cargo3230

cargo3230

Üye
çok normal bişey haline geldi artık alıştık bu durumlara baksana ülke gerçeği diyen bile var...yazık.....

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Şu tablo karşısında ne diyebiliriz ki ?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Devletle ne alakası var onların muhitleri belli.
Gözleri yerse marmarada karadenizde yapsınlar aynını.
Tamamen halkın cehaleti.
Devletin hatası siyasi degil egitim kaynaklı.
Dogu cahil.

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Tamamen halkın cehaleti.
Dogu cahil.

Katılıyorum :oke:

anılbaran

anılbaran

Üye
çok normal bişey haline geldi artık alıştık bu durumlara baksana ülke gerçeği diyen bile var...yazık.....

yanlış anlaşıldım sanırsam :hmmm ama öyle ilk defa yaptıkları bişi degilki hep yapıyolar ve kimsenin umrunda degil, Güvenlik güçlerimiz şehit oluyo ancak şehit sayısı fazla ise söyle bi üstünde duruyolar tamam. Bizde anca böyle izliyoz .İnsanlat bile artık 1 şehit verince umarsamıyolar ille çok şehit vercez de öyle . Bunlar gerçekler herkes alıştı ama mücadele eden yok .Adam bagırıyo orda ben teröristim diyo biz onlara para veriyoz dagdan inin diye daha bişi demiyom

----------Eklendi @ 18:50:38 ---------- Yazıldı @ 18:49:15 ----------

Tamamen halkın cehaleti.
Dogu cahil.

öyle tabi sende haklısın

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
objektif olun bu ülkenin bir gerçeği olarakta görün artık
Objektif olarak bakıyoruz ve bu gerçeği zaten son 33 yıldır biliyoruz. Peki kardeşim yüzyıllardır birlikte yaşadığımız şu topraklar üzerinde oynanan siyasi oyunları siz niye hala görmezden geliyorsunuz. Ayrıca kendilerini kürtlerin koruyucusu, savunucusu ve kurtarıcısı olarak gören PKK örgütü sizleri neden ve kimden savunuyor biz bunu göremiyoruz. Hala PKK'nın ne olduğunu anlamadıysanız bence ortada görülecek başka bir gerçek yoktur.

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Objektif olarak bakıyoruz ve bu gerçeği zaten son 33 yıldır biliyoruz. Peki kardeşim yüzyıllardır birlikte yaşadığımız şu topraklar üzerinde oynanan siyasi oyunları siz niye hala görmezden geliyorsunuz. Ayrıca kendilerini kürtlerin koruyucusu, savunucusu ve kurtarıcısı olarak gören PKK örgütü sizleri neden ve kimden savunuyor biz bunu göremiyoruz. Hala PKK'nın ne olduğunu anlamadıysanız bence ortada görülecek başka bir gerçek yoktur.

Tartışmaya bile değmez, o kadar değersizler, boşuna ezahmet edip de yorma elini ve beynini, anlamaya niyetleri olsa şimdiye kadar çoktan anlarlardı zaten gerçekleri :kotu:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt