Piyasada olan WP akıllı telefonlar WP8 yerine WP7.8 güncellemesi alacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mert_1047

mert_1047

Üye
pardon da niye bahane üretelim onu anlamadım? Biz de kullanıcıyız wp li cihazlar satmıyoruz siteden aldığımız haberleri verdik sadece.. Siz n9 kullanıcıları ve sevenleri genel olarak küstahsınız sanırım gerçi derdiniz belli neyse n9 almaktan vazgeçmeme sebep oldunuz sağolun. İyi geceler iyi forumlar

Starter pack diye birseyin olmadigindan bahsettim yanlis anlasildim. N9 almayacaksaniz yapabilecegim bisey yok ustelik kustah filanda degilim soylediklerinize dikkat edin. Dahada muhattap olmayacagim. Yanlisinizi kabullenmek istemiyorsaniz yapabilecegim bisey yok. Insanlarin yanlisini duzeltmek kustahlik olmus...

sataer

Üye
yanlış çevirmişim pardon dedikten sonra uyduruyorsunuz demek düzeltmekse bence işe algınızı düzeltmekten başlayabilirsiniz. Buyrun buda ispatı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
tartişmaya gerek yok elimde konferanstaki sunumdan resimler var ama slayt halinde linki veriyim oradan bakin start experience var

- - - Eklendi - - -

slayt gösterisini izleyin 20 numaralı resim

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Zaten 13. resimde Lumia 900 ile tanıtılmış Map Technology.

Bence açıklamalar kesinlikle eksik alınmış.

Wp7 li cihazlar 7.8 alıp 800 ve 900 8 starter alacaklar.

pRime.

pRime.

Üye
windows phone 8 start experience, starter pack mi oluyor??? :ah

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye

canli yayinda anladigim kadarini aktardim yanlişimi da daha sonra duzelttim. Bunda acayiplik goremiyorum

Zaten bir acayiplik yok hünkarım.Ben daha neyin yanlış anlaşıldığını bile anlamadım mesela..:D

• Beğen
Tepkiler: alaStar ve Emma-Watson

egemen1903

Üye
hangi modeller 7.8 güncellemesi alacak acaba bununla ilgili bir bilgi var mı? samsung i937 focus s alacak mı asıl merak ettiğim konu bu benim..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hangi modeller 7.8 güncellemesi alacak acaba bununla ilgili bir bilgi var mı? samsung i937 focus s alacak mı asıl merak ettiğim konu bu benim..

focus s teknik olarak wp7.8 guncellemesini alabilir. Fakat cihazin alindigi ulke,operator ve firmanin ne zaman verecegi belli olmaz.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
l800 ne alacak? starter denilenimi yoksa 7.8 imi alacak?ali abi kesin bilgi sen de varmi?

alaStar

alaStar

Üye
Neleri tartışmışsınız okurken yoruldum

Haber aydınlatıcı teşekkürler fakat lütfen kaynak belirtiniz..

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
kaynak microsoft:)

• Beğen
Tepkiler: alaStar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt