Piyasada olan WP akıllı telefonlar WP8 yerine WP7.8 güncellemesi alacak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
m542tf

m542tf

Üye
wp8 çıkarmak için acele etmeliler keza bu haberlerden sonra satışlarda bir miktar düşüş kaçınılmaz olur.

mert_1047

mert_1047

Üye
Aslında durumun böyle olabileceğini yani mevcut cihazların wp8 güncellemesini alamayacağını tam 2 ay önce 20 nisanda Meego Türkiye yöneticileri sinyal vermişti.

Hatta bugün Wp8 developer summitten öncede aynı sinyali vermişlerdi (Geliştirici konferansı Türkiye saatine göre Akşam 7'de başladı)

Bu arada Lumia 800 ve 900'ünde Türkiye'ye gelmeyeceğini belirttiler:

• Beğen
Tepkiler: pRime.
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben söylemiştim.
Lumia 800 ve 900 bizim ülkeye gelene kadar, diğer markalar donanımda aldı başını yürüdü.
800 ve 900 ülkemize gelse bile bu noktadan sonra uzun süreli destek alamazlar demiştim.

Önümüzdeki dönem WP8 ve Android savaşı şeklinde geçecek.
İlle de Nokia'da kalacaksak, şu anki mevcut lumialar yerine WP8'li çıkacak Lumia serisini beklemek en mantıklısı.
Eylüle kadar sabır...

m542tf

m542tf

Üye
Aslında durumun böyle olabileceğini yani mevcut cihazların wp8 güncellemesini alamayacağını tam 2 ay önce 20 nisanda Meego Türkiye yöneticileri sinyal vermişti.

Hatta bugün Wp8 developer summitten öncede aynı sinyali vermişlerdi (Geliştirici konferansı Türkiye saatine göre Akşam 7'de başladı)

Bu arada Lumia 800 ve 900'ünde Türkiye'ye gelmeyeceğini belirttiler:

çift kopya olmuş sanırım

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bu arada WP8 güncellemesinin verilmeyeceği haberi Nokia'yı piyasada yeniden dibe çakacaktır.
Tam Lumia 800 ve 900'le yeniden yukarı ivme kazanmışken, yazık oldu.
Nokia, WP8'li modeller çıkana kadar dipte çakılı kalacak gibi görünüyor.

fLuke!

fLuke!

Üye
Ben söylemiştim.
Lumia 800 ve 900 bizim ülkeye gelene kadar, diğer markalar donanımda aldı başını yürüdü.
800 ve 900 ülkemize gelse bile bu noktadan sonra uzun süreli destek alamazlar demiştim.

Önümüzdeki dönem WP8 ve Android savaşı şeklinde geçecek.
İlle de Nokia'da kalacaksak, şu anki mevcut lumialar yerine WP8'li çıkacak Lumia serisini beklemek en mantıklısı.
Eylüle kadar sabır...

En iyisi yeni bi tel almayıp uzaktan bu çekişmeyi izlemek.:D

sataer

Üye
Lumia800 de 900 de Türkiye ye gelecek.

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Lumia 900 gerçekten muhteşem bir cihaz.

Nokia Lumia 900 ile çok iyi bir yükseliş yakalamak istedi ancak istediği donanımlara windows phone 7 serisinden dolayı koyamadı.

Tek çekirdek 512 mb ram vs.

Şimdi Microsoft Windows 8li cihazların yeni cihazlar olacağını 7 lerin geçemeyeceğini söylemiş. Nedenini ise donanım olduğunu.

Burda suç sizce NOKİA damı? HAYIR!

Burda suç değil hata Microsoftda. Ufak bir ayrıntı kaçırılmış oda Nokia ve Lumia 900.

Benim tahminime göre Lumia 900 ve büyük ihtimal 800 için Microsoft Wp8 i yeniden gözden geçirip donanım ihtiyacını Lumia 900-800 e indirecek. Lumia 900 ve 800 Wp8e geçip Lumia 710 ve aşağısı 7de kalacak. Wp8 i sırf "Lumia 900 ve 800 Wp8 aldı" haberleri için çıkaracak olan Microsoft, 8.1 veya 8.5 gibi ileriki sürümlerini; şimdi söylediği Yüksek donanımlı cihazlar için yapacak olup Lumia 900-800 gibi telefonlar için güncelleme vermeye devam edecektir. 710 gibi modeller için sözü nokiaya bırakmak isteyecektir.

Benim görüşüm budur.

sataer

Üye
zaten microsoft iki güncelleme gelecek dedi biri wp 7.8 diğeri wp8 starter pack tek eksik windows 8 le entegrasyon olacak o kadar.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lumia 900 gerçekten muhteşem bir cihaz.

Nokia Lumia 900 ile çok iyi bir yükseliş yakalamak istedi ancak istediği donanımlara windows phone 7 serisinden dolayı koyamadı.

Tek çekirdek 512 mb ram vs.

Şimdi Microsoft Windows 8li cihazların yeni cihazlar olacağını 7 lerin geçemeyeceğini söylemiş. Nedenini ise donanım olduğunu.

Burda suç sizce NOKİA damı? HAYIR!

Burda suç değil hata Microsoftda. Ufak bir ayrıntı kaçırılmış oda Nokia ve Lumia 900.

Benim tahminime göre Lumia 900 ve büyük ihtimal 800 için Microsoft Wp8 i yeniden gözden geçirip donanım ihtiyacını Lumia 900-800 e indirecek. Lumia 900 ve 800 Wp8e geçip Lumia 710 ve aşağısı 7de kalacak. Wp8 i sırf "Lumia 900 ve 800 Wp8 aldı" haberleri için çıkaracak olan Microsoft, 8.1 veya 8.5 gibi ileriki sürümlerini; şimdi söylediği Yüksek donanımlı cihazlar için yapacak olup Lumia 900-800 gibi telefonlar için güncelleme vermeye devam edecektir. 710 gibi modeller için sözü nokiaya bırakmak isteyecektir.

Benim görüşüm budur.

mantikli zaten wp8 nihai surum hazir degildir. Fakat wp7.8 ile gelicek olanlar zaten wp8e gerek birakmiyor zira wp7.8in wp8den eksikleri donanim destekli olan ozellikler. Ve biz bunu cok onceden soylemiştik donanimsal olanlar haric wp8in butun getirilerini mevcut cihazlar alicak diye.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Hayirlisi ile tr ye bi geleydi kullandigimiz sure icerisinde guncullemeleri yapariz

mert_1047

mert_1047

Üye
Arkadaşlar kusura kalmayın ama açık ve net wp8 starter pack diye bi dünya yok. İsteyen google'a baksın wp8 starter pack yazınca birtek maxicep çıkıyor :) daha da kimse wp8 starter pack demesin bence. The Verge'in canlı blogunada bakabilirsiniz starter kelimesi geçmiyor bile.

Diğer sonuçların Wp8 ile alakalı olmadığı aşikâr:

• Beğen

sataer

Üye
donanım güncellemeleri hariç herşeyi alacak işte wp7.8 le daha neyi dert ediyorsun onu anlamadım?

mert_1047

mert_1047

Üye
donanım güncellemeleri hariç herşeyi alacak işte wp7.8 le daha neyi dert ediyorsun onu anlamadım?

Starter pack diye bişeyin olmadığından bahsediyorum dikkatli okursanız :oke:

sataer

Üye
Bugün tanıtılan Windows Phone 8 işletim sistemini maalesef mevcut kullanıcılar cihazlarına yükleyemeyecekler. Fakat Microsoft son kullanıcıyı da düşündü ve önemli bir güncelleme sağladı.

Bu güncellemenin adı Windows Phone 7.8 güncellemesi. Bu güncelleme ile Windows Phone 8 özelliklerinin başlangıç seviyesine mevcut Windows Phone 7 kullanıcıları erişebilecekler. Eylül ayı gibi sunulması beklenen bu 7.8 güncellemesi ile sanıyoruz ki bütün mevcut cihazlar güncellenecek.

Aynı zamanda sevindirici bir haber de, Windows Phone 7.8 güncellemesini operatörler engelleyemeyecek veya geciktiremeyecek. Bu haberle biraz olsun sevinmiş bulunuyoruz. Umarız çok geç kalmadan 7.8 güncellemesini edi

- - - Eklendi - - -

ben yanlış çevirmişim onu pardon.

mert_1047

mert_1047

Üye
Bugün tanıtılan Windows Phone 8 işletim sistemini maalesef mevcut kullanıcılar cihazlarına yükleyemeyecekler. Fakat Microsoft son kullanıcıyı da düşündü ve önemli bir güncelleme sağladı.

Bu güncellemenin adı Windows Phone 7.8 güncellemesi. Bu güncelleme ile Windows Phone 8 özelliklerinin başlangıç seviyesine mevcut Windows Phone 7 kullanıcıları erişebilecekler. Eylül ayı gibi sunulması beklenen bu 7.8 güncellemesi ile sanıyoruz ki bütün mevcut cihazlar güncellenecek.

Aynı zamanda sevindirici bir haber de, Windows Phone 7.8 güncellemesini operatörler engelleyemeyecek veya geciktiremeyecek. Bu haberle biraz olsun sevinmiş bulunuyoruz. Umarız çok geç kalmadan 7.8 güncellemesini edi

- - - Eklendi - - -

ben yanlış çevirmişim onu pardon.

Hem translate kullanmissiniz kullanmadiysaniz bile "starter pack" ibaresinin yani baslangic paketi diye bir kelimenin 7.8 icin atfedilmis olmadigini gormussunuzdur amacim sadece bu yanlisinizi duzeltmekti anlamadiniz sanirim. Ustelik kaynak bile vermemissiniz.

• Beğen

sataer

Üye
translate kullanmadım. Wincomin.com dan kopyaladım. Başlangıç pakedi babında bir güncelleme olarak 7.8 gelecek daha konferans yeni bir iki güne netleşir merak etmeyin.

mert_1047

mert_1047

Üye
translate kullanmadım. Wincomin.com dan kopyaladım. Başlangıç pakedi babında bir güncelleme olarak 7.8 gelecek daha konferans yeni bir iki güne netleşir merak etmeyin.

Konferans yeni mi :) 7.8 icin kod adi uydurup baska bahanelere kaciyorsunuz :). Yarin daha dogrusu bugun (21 haziran) konferansin son günü :oke:

sataer

Üye
pardon da niye bahane üretelim onu anlamadım? Biz de kullanıcıyız wp li cihazlar satmıyoruz siteden aldığımız haberleri verdik sadece.. Siz n9 kullanıcıları ve sevenleri genel olarak küstahsınız sanırım gerçi derdiniz belli neyse n9 almaktan vazgeçmeme sebep oldunuz sağolun. İyi geceler iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt