nipp
Üye
Piyasada Bu Özelliklerde Telefon Var mı?
Arkadaşlar telefon almak istiyorum ama almışken şöle tam donanımlı bişey olsun diyorum uzun süre kullanabiliym istiyorum ama piyasada galiba istediğim özlliklerin tamamını barındıran bi telefon yok siz biliyorsunuzdur belki dedim.Aradığım özellikler şunlar;
-GPS (Navigasyon)
-Wi-fi
-Radyo (Hem internet üzerinden Hem analog dinlenebilecek.Birde mümkünse kulaklık takma zorunluluğu olmazsa iyi olur.)
-Kamera (En az 3 mp ve flaşlı olursa ii olur)
-Kaliteli internet tarayıcı (Bilgisayarı aratmıycak bi tarayıcı olsun her siteyi açsın)
-TV (Buda yine hem internet üzerinden hem analog izlenebilecek)
-Titreşim
-Hızlı Menü (İşlemcisi kuvvetli olsun takılma donma yapmasın)
-Mümkün olduğunca geniş ekranlı olsun ve yüksek çözünürlüklü olsun birde en az 16 milyon renk desteği olsun
-Multitouch
-Oyunlarıda kaliteli olursa ii olur 3D falan.
-3g olsun Görüntülü görüşme özelliği
ÖZellikler bunlar fiyat önemli değil şahsen bu özelliklerde bi telefon ben göremedim piyasada görsem 3bin lira vermeye bile razıyım :/
-GPS (Navigasyon)
-Wi-fi
-Radyo (Hem internet üzerinden Hem analog dinlenebilecek.Birde mümkünse kulaklık takma zorunluluğu olmazsa iyi olur.)
-Kamera (En az 3 mp ve flaşlı olursa ii olur)
-Kaliteli internet tarayıcı (Bilgisayarı aratmıycak bi tarayıcı olsun her siteyi açsın)
-TV (Buda yine hem internet üzerinden hem analog izlenebilecek)
-Titreşim
-Hızlı Menü (İşlemcisi kuvvetli olsun takılma donma yapmasın)
-Mümkün olduğunca geniş ekranlı olsun ve yüksek çözünürlüklü olsun birde en az 16 milyon renk desteği olsun
-Multitouch
-Oyunlarıda kaliteli olursa ii olur 3D falan.
-3g olsun Görüntülü görüşme özelliği
ÖZellikler bunlar fiyat önemli değil şahsen bu özelliklerde bi telefon ben göremedim piyasada görsem 3bin lira vermeye bile razıyım :/

ama samsung jet biraz tuzlu 
Galiba harbiden yok böle bi telefon :/
yükle mobil tvyi ver ayda 5 lira canlı canlı net net izle samsung jet süper telefon senin işini görür