Piyasada Bu Özelliklerde Telefon Var mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nipp

Üye
    Konu Sahibi
Piyasada Bu Özelliklerde Telefon Var mı?
Arkadaşlar telefon almak istiyorum ama almışken şöle tam donanımlı bişey olsun diyorum uzun süre kullanabiliym istiyorum ama piyasada galiba istediğim özlliklerin tamamını barındıran bi telefon yok siz biliyorsunuzdur belki dedim.Aradığım özellikler şunlar;

-GPS (Navigasyon)
-Wi-fi
-Radyo (Hem internet üzerinden Hem analog dinlenebilecek.Birde mümkünse kulaklık takma zorunluluğu olmazsa iyi olur.)
-Kamera (En az 3 mp ve flaşlı olursa ii olur)
-Kaliteli internet tarayıcı (Bilgisayarı aratmıycak bi tarayıcı olsun her siteyi açsın)
-TV (Buda yine hem internet üzerinden hem analog izlenebilecek)
-Titreşim
-Hızlı Menü (İşlemcisi kuvvetli olsun takılma donma yapmasın)
-Mümkün olduğunca geniş ekranlı olsun ve yüksek çözünürlüklü olsun birde en az 16 milyon renk desteği olsun
-Multitouch
-Oyunlarıda kaliteli olursa ii olur 3D falan.
-3g olsun Görüntülü görüşme özelliği

ÖZellikler bunlar fiyat önemli değil şahsen bu özelliklerde bi telefon ben göremedim piyasada görsem 3bin lira vermeye bile razıyım :/

Anußis

Anußis

Üye
Dokunmatik , 3g ve Wifi yok ama TV ve Diğerleri olan bir nokia var 5330 Mobile tv bunun dışında böyle hepsini bulabileceğin bir telefon yok :D

Telefoncular Anlaşmalı zaten :D

Radyoyu Kulaklıksız dinlemek istiyorsan X3
TV İzlemek istiyorsan DVB Olarak 5330
Multitouch Iphonede
1 GHZ lik işlemcide Samsung Wawede var

nipp

Üye
    Konu Sahibi
Multitouch baya bi telefonda var artık iphonun tekelinden kalktı.Mesela wavede var.

Anußis

Anußis

Üye
evet olabilir ancak ilk çıkartan o oldugu için onu yazdım

Kingmortall

Kingmortall

Üye
sana 5800 xpressmusıc veya samsung jet önerebilirim :) ama samsung jet biraz tuzlu :)

cataron

cataron

Üye
Wave Wave Wave :naughty:

nipp

Üye
    Konu Sahibi
Maalesef hiçbiri yukarıdaki özelliklerin tamamını içermiyo.:ağlarım:Galiba harbiden yok böle bi telefon :/

Anußis

Anußis

Üye
tabiki yok kardeşim mesela düşünsene x3te kulaklık takmana gerek kalmadan radyo var ... X6 da kulaklıksız çalışmıyor her sonraki modele bir şey ekliyorlar :D o yüzden bunların hepsini bulabileceğin bir telefon daha yok

OğuzcanAbi

Üye
samsung jet

olabilir

orhiorhiorhi

orhiorhiorhi

Üye
htc hd2 en yakınlarından birisi galiba

Lacrymosa

Üye
TV isiyorsan ben Çin Malı saçma sapan telefonlardan alacağım demek istiyorsun... TV'yi unut bence.

Anußis

Anußis

Üye
Neden Nokia 5330 Mobile TV Alabilir DVB ve Karasal yayınları yayınlama imkanı sunuyor

levasinay

levasinay

Üye
htc hd 2 veya samsung jet derim

OğuzcanAbi

Üye
htc hd2 de süper telefon

acati

acati

Üye
analog TV ve dokanmatik işini geçersen N79 da hepsi var. Üstüne üstlük FM radio vericisi de var. FM transmitter almadan arabada evde kendi radyonu dinleyebilirsin..

nipp

Üye
    Konu Sahibi
Çin malı telefonlarda var mı peki bu özelliklerin tamamı olan telefon?

--------------- Ekleme ---------------

Bide acaba iphone 4 te analog tv özelliği olacak mı bilginiz var mı?

Paradise_87

Paradise_87

Üye
Kardeş Bence Sen Bir tane MiniBook Al Yanında Jeet ile Beraber Birde 5800 Xm(Kendim Kullanıyorum) Bütün Özellikler Olmuş Olur :) Onunda Maliyeti Sana Aşğı Yukarı 2.800 lira Filan Geri Kalan 200 Lira yada kendine Jeet Yüklemesi yaparsın

nipp

Üye
    Konu Sahibi
Galiba aradığım telefonu buldum :)) Samsung Galaxy Tab diye bi alet çıkarmış ama piyasada değil henüz.Çıksın bi inceliycem ama biraz büyük gibi cepte taşımak için.Birde LG optimus pad diye bişey çıkarıcak onada bakıcam çıkınca, o sanki daha küçük gibi ama internette boyutuyla alakalı bi bilgi yok.Sanırım 2011in 2.çeyreğine kadar beklemem gerekicek piyasaya çıkması için.Ama önemli değil bütün özellikler olsunda ben beklemeye razıyım aldımı tam olsun.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kardeşim analog tv yi napıcaksın :ehe yükle mobil tvyi ver ayda 5 lira canlı canlı net net izle samsung jet süper telefon senin işini görür

nipp

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim analog tv yi napıcaksın :ehe yükle mobil tvyi ver ayda 5 lira canlı canlı net net izle samsung jet süper telefon senin işini görür

Galaxy tabde analog tvde var :) bu linkteki videoyu izle

Birde mobil tvde her kanal yok ayrıca operatörlerin desteklediği telefonlarda izleyebiliyosun ve samsung jet vodafonun desteklediği telefonlardan değil yanlış hatırlamıyosam.Yani telefonun mobil tv özelliği olması tek başına işe yaramıyo maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt