ölen ölür kalan pikseller bizimdir :kop2: :kop2:
CasuS_87 Üye Konu Sahibi Havvali' Alıntı: ölen ölür kalan pikseller bizimdir Genişletmek için tıkla ...
HaqperesT Üye Piksel ölüsü yada piksel ölülüğü anlamı olan kelimelerdir. Piksel ölüğü bana ucube duruyor ve bir anlamı var mı şüpheliyim
Piksel ölüsü yada piksel ölülüğü anlamı olan kelimelerdir. Piksel ölüğü bana ucube duruyor ve bir anlamı var mı şüpheliyim
LeoFrankLy Üye Yanımdaki türkçe öğretmenine sordum. Pixel kısmına karışmam ama ÖLÜ kısmına ölülük dedi
Sandrake Üye turaniaCCC' Alıntı: o kadar kasmayin arkadaşlar. Ölü pixel de yeter. Genişletmek için tıkla ... ...
CasuS_87 Üye Konu Sahibi viktoreznov' Alıntı: "ölük" diye bir şey olmaz. doğrusu pixel ölülüğüdür. Genişletmek için tıkla ...
CasuS_87 Üye Konu Sahibi haydaravısyon' Alıntı: ölü pixeller hortladı Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: ölüğü ne demek ya pixel ölülügü bence bu arada sağlam hort olmuş Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
haydaravısyon' Alıntı: ölü pixeller hortladı Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - codblackops2' Alıntı: ölüğü ne demek ya pixel ölülügü bence bu arada sağlam hort olmuş Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim