teAtalay
Üye
yok abi normalde öyle benim daha bugün oldu önceden böyle değildi 100yapıyorum skoru bitiriyorum 60aldıysam 60 geçiyor şimdi emre kardeşimde yanlış düşünmesin hep sorun sendemi çıkıyor diye valla bende anlamadım bu durumu oyundan acil bir işim olmadıkça çıkmıyorum zaten
- - - Eklendi - - -
tekrar 10 denemeden sonra şimdi düzeldi abi bunun sebebi mobil veri açık kapalıdan olabilir mi acaba bide uygulamanın hatasız olduğuna inanıyorum ama gözüme çarpan şu iki sorunun ikisini de 10ar kez denedim skor göndermemede 2kez ve skorumu tamamladığım halde iki katı yerine aldığım skoru vermede 3kez karşılaştım tekrar oyunu silip yükledim şimdi normal bir sorun yok,hala deniyorum inşallah o sorunlarla tekrar karşılaşmam
Bir de şunu belirtmek isterim, uygulamada kesinlikle hata vardır. Her zaman da olacaktır. Bunları bizimle paylaşmanız bizim için çok iyi bir şey. Tekrar teşekkürler. Belirtmiş olduğunuz sorunları inceleyeceğiz.
puanlama gûzelmiş valla abi seri şekilde gidiyoruz
oyun cok guzel olmuş elinize saglik. Fakat oyunda bir hata var. Yerde 3-4 kagit varken dagitilan kagitlarin ilkinde ayni kagitla alinca pişti yaziyor. Hem bana hem cpuya ayni şekilde hatali pişti yazdi bir kac kere.
oyun cok guzel olmuş elinize saglik. Fakat oyunda bir hata var. Yerde 3-4 kagit varken dagitilan kagitlarin ilkinde ayni kagitla alinca pişti yaziyor. Hem bana hem cpuya ayni şekilde hatali pişti yazdi bir kac kere.
Selamlar, sanırım bir şeyi halletmeye çalışırken bir şeyi patlattıkKötü oldu bu bir sonraki güncellemede düzelteceğiz.
Akbank değilde ziraat bankası acilen bir uygulama yayınlamalı.
Acaba Akbank WP8 uygulaması ne durumda? Bana çok lazım oluyorda
Ziraat bankasına mail atmıştım bir çalışmanız var mı bu konuda diye adamlar zahmet edip cevap bile atmadılar
Bu olay güncelleme indirildikten sonra mı oluyor? Yakalayamadım denedim kaç kere
Bu olay güncelleme indirildikten sonra mı oluyor? Yakalayamadım denedim kaç kere
evet son guncellemeden sonra başladı.
evet bende fark ettim bunu
Bana da henüz denk gelmedi.
Bir seferinde bir şeyler oldu ama yerde kağıt var mıydı tam hatırlayamıyorum.
Denemeye devam edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?