Piranha Motion Bilgi Vermek İsteyenler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tecnolog

tecnolog

Üye
    Konu Sahibi
Piranha Motion Bilgi Vermek İsteyenler
Piranha motion ve anycool T 8282 hakkında bilgi vermek isteyanler buraya deneyimlerini yazsın lütfen

PIRANHA MOTION ÇiFT SİM KART + TV

Çift işlemcili - Her iki hattı da aynı anda aktif kullanabilme. (Aynı anda 2 farklı çağrı başlatabilme veya çağrı cevaplayabilme)
Analog televizyon özelliği
Dijital FM radyo
3,0 inç QVGA 262.000 Renkli dokunmatik TFT LCD 16:9 geniş ekran
2,8 inç dokunmatik ikonlar harici net kullanım
Çift kameralı (1.3 Megapiksel arka kamera / 300K ön kamera)
180 saate varan bekleme ve 5 saate varan uzun konuşma süresi
Çift bluetooth
Çift hoparlör ile güçlü stereo ses çıkışı
Webcam olarak kullanabilme
Video ve ses kayıt
Mp3/Mp4 çalar
Ahizesiz görüşme- Handsfree
64 Polifonik zil sesleri (Mp3 parçalarını zil sesi olarak kullanabilme)
GPRS Class 12 ve WAP Desteği
SMS/MMS ve E-Posta
1000 Kişilik telefon rehberi (250 SIM1 + 250 SIM2 + 500 Telefon)
Ajanda, takvim, hesap makinesi, dünya saatleri
Oyun
900/1800 mHz iki band desteği
1800 mAh Li-Ion güçlü pil ile uzun konuşma ve bekleme süresi
140 gram ağırlık ve 120x50x15,5 mm boyutlar

Paket İçeriği:
Cihaz, Çakmak şarj aleti, Kulaklık, 2 adet pil, 1 GB Micro SD kart, Normal şarj aleti, USB Kablo, Garanti belgesi ve kullanma kılavuzu

--------------- Ekleme ---------------

Anycool-Daymobile-Myphone t828

zellikleri : + TV Özelliği + Tv den direk video kayıt imkanı + 3 Boyutlu Stereo ses çıkışı + Sihirli ses Fonksiyonu
+ Uzaktan Kontrol + Aynı anda aktif çalışan çift sim kart özelliği + Çağrı ve Mesaj Güvenlik duvarı + Çalınmaya Karşı korumalı + Radyo Fonksiyonu + Çift Bluetooth + MP3 Çalabilme + MP4 Çalabilme + Q VGA 3,0" Dokunmatik Ekran + HD Camera + Ses Kaydedicisi + Uzun Batarya Süresi + Çoklu Dil seçeneği + Gelen Çağrı Sekreteri + T-Flash Bellek

• Beğen
Tepkiler: oxytion

harun12345

harun12345

Üye
Yaklaşık 6 ay önce piranha motion aldım ve sana garanti veriyorum memnun kalmazsın.Telefonuma 3. parti yazılım yüklemek neredeyse imkansız ,başarabilen varmı bilmiyorum.Kamera özelliklerinde yazdığı gibi 1.3 megapixel değil tamamen uydurma 0.3 megapixel(ön) 0.3 megapixel arka kamerası var.Önbelleği o kadar düşük ki ben 300 kb boyutundaki jpeg resimleri bile açamıyorum.Sana garanti veriyorum alırsan gerçekten memnun kalmazsın bence çin mallarını geç aynı fiyata çok iyi samsung,sony ericsson telefonlar var.İnşallah yardım edebilmişimdir. :oke:

mrtclkky

Üye
çekilen resimleri ve müzikleri mi nasıl hafıza kartına atabilirim?

kızımız

Üye
Bu ürün gerçekten çok aldatmaya açık bir ürün.evet özellikleri açısından zengin gözüksede ürünün kalitesi çok düşük.Ben aldım 3 gün sonra camı çatladı hemde hiçbir darbe almadan.Telefonu 160TLye alıyorsunuz ama camı 120TL.Kendim çatlatmış olsam neden ben yapmadım diyeceğim.Türk insanını hep aldatmacı görüyorlar kendileri gibi.Garantiye girmiyor.Ama üretim hatası olduğu bir gerçek.Google da yaptığım şikayet sitelerinde onlarca aynı şikayet var ve sadece bir tanesi çözümlenmiş.O çözümüde piranha değil vatan bilgisayar yapmış.Kısacası ürün hatalı üretilmiş ve fiyatına aldanıp alırsanız elinizde kalır.

zeyire

Üye
2 yıl garantili diye piranha motion aldım
15-20 gün sonra ekran çatladı
istanbula servise götürdüm çarpma var garanti dışı dediler
ortalığı velveleye vererek VATAN BİLGİSAYARA yenisi ile değiştirmelerini sağladım
fakat o da ne 5-6 ay sonra yeni telefonun ekranı da çatladı yani malzeme çok adi ve kesin üretim hatası var yada problemli ürünleri bizim gibi 3. dünya ülkelerine itelemişler
tabirimi mazur görün telefonu 275 tl ye aldım ekran için 145 +kdv istediler ve bir de servis tarafından dövülmediğim kaldı.
PİRANHAYI KİMSEYE ÖNERMİYORUM
dokunmatik ekran zaten esnek olmalı
Çatlama sebebi de batarya bir kaç şarjdan sonra şişmeye başlıyor ve 2 yıl dolmadan 2 batarya da çöpe gitti.
BİRDAHA PİRANHA mı asla

mesutyilmaz75

Üye
Telefonun negatif yonleri :

1-Burdaki herkes gibi benimkinin ekrani da catladi. (70 Tl civarina yaptirmistim 2009'da)
2-Az bulunan Çin telefonu oldugu icin co kaz yerde tamir yapiliyor
3-Tuslari cok kucuk,
4-Muzikcalarda sesi tamamen kissaniz bile gene tam kesilmiyor elle hoparlor kapatilsa da gene ses duyuluyor.
5-Internet ayarlari falan farkli oldugu icin problem :)
6-Tuslar biraz gec tepki veriyor,
7-Kamera berbat, video nispeten iyi cekiyor. (.avi formatinda)
8-Hafiza kartsiz telefon hafizasi sadece 200 kb :)
9-Daha iyi telefonlar alin, alinip satimi, tamiri, parasi kolay telefon alinmasini tavsiye ederim.

Pozitif yonleri :

1-Bataryasi cok uzun sure gidiyor,
2-Tv , normal eski antenlerin cektigi kadar cekiyor,
3-Sesi yuksek cikiyor ama bir noktadan sonra hoparlor patlayacak gibi oluyor
4-Cift islemcili oldugu icin iki hat ayni anda acik ve ayni anda caliyor.
5-Bir hatta konusurken o cagriyi kapatmadan diger hatta aktarabiliyorsunuz.

Lafin kisasi cigft hatli ve TV'li olamsi disinda herseyi eksi.:naughty:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt