Piramitlerin Sırrı

Sponsorlu Bağlantılar

iceboy

iceboy

Üye
Vay be, hep hayran kaldim bu piramitlere zaten... Gidip gormek lazim...

Acaba Mösyö Bovis, Keops Piramidinin kucuk modelini nasil yapti? Ne gibi kaynaklara dayanarak yapti. Madem bir kere biri tarafindan maketde olsa yapilmis (aynisi olmasada) bizde yapabilirmiyiz acaba?

Vay be, cok manyak olur. Herhalde uni'yi birinci bitiririm (mimarlik) LOL

S1FR3K1R1C1

Üye
Emeğine sağlık..

cllgr

cllgr

Üye
dünyanın en gizemli yapılarını hep hayranlıkla izlemişimdir.dünyada en çok görmek istediğim eserlerden biridir.aslında turlar bayagı cazip fiatlara kadar iniyorlar zaman zaman,bide bizden vize istemeyen ender ülkelerden biri mısır kısmet işallah birgün görmek nasip olur.
bide madem pramitin böyle gizemli fizik dışı gücleri var neden kullanmazlar acaba.mesela,fabrikalar,hastaneler v.s. pramit şeklinde yapılsa neler olurdu merak ediyorum.

barabelli

barabelli

Üye
way be saol kardes bılgılerın ıcın

mucab77

mucab77

Üye
emegine sağlık kardes cok ilginc bir yazı

efe-

efe-

Üye
emeğe saygı..gerçekten insanı hayretler içerisinde bırakan şaheserler ve mısır içinde sonsuz bir gelir kapısı..saolasın..

researcher

Üye
Bir ara Egyptolog olmaya karar vermistim(Sayısal ogrencisi olmama ragmen) Allahtan turkiyede boyle bir bolum yoktu. Aksi takdirde simdi bir Egyptolog olmustum(eski mısır bilimcisi)

msw

msw

Üye
Ben de çok istiyorum gitmeyi .... Şu piramitler herzaman ilgimi çekmiştir ... en sonunda gidip şu esrarı ben çözeceğim yaw

DaRKoRaNGe

Üye
piramit'mi görmek istediniz bakın geldim işte

şakası biryana,güzel bir çalışma teşekkürler.

HuMuRGaN

HuMuRGaN

Üye
çok ilginçmiş bende gidip görmek isterdim

emeğine sağlık

alihan

alihan

Üye
** Her biri 20 ton olan taşlardan inşa edilmiştir.Ve bu taşları temin edilebilecek en yakın mesafe yüzlerce km. Uzaktadır.

** Bu taşların nasıl getirildiği bilinmemektedir.

** Piramit kimin adına yapıldıysa,onun bulunduğu odaya, yılda iki defa güneş girmektedir.(doğduğu ve tahta çıktığı günler.)

** Mumyalarda radyoaktif madde bulunduğundan; mumyaları ilk bulan 12 bilim adamı kanserden ölmüştür.

** Piramitlerin içerisinde ultra sount,radar,sonar gibi cihazlar çalışmamaktadır.

** Kirletilmiş suyu, birkaçgün ‘’paramit’’in içine bırakırsanız ,suyu arıtılmış olarak bulursunuz.

** Piramitlerin içinde sut birkaç gün süreyle taze kalır ve daha sonar hiç bozulmadan yoğurt haline gelir.

** Bitkiler piramitin içinde daha çabuk büyür.

** ’’Piramit’’in içine bırakılmış su beş hafta süreyle bekletildikten sonar yüz losyonu olarak kullanılır.

** Çöp bidonu içindeki yemek artıkları hiç koku yaymadan piramitler içinde mumyalaşır

** Kesik,yanık,sıysık gibi yaralar bir piramidin içinde daha çabuk iyileşme eğilimi gösterir.

** Piramitlerin bazı odalarının içinde ne olduğuna hakkında bir bilgi yoktur.Araştırmacıların çoğu ya içinde kayboldu yada aynı yerde birkaç tur attılar fakat içlerini göremediler.

** Piramitlerin içi yazın soğuk,kışın sıcak olur

crows

crows

Üye
saol kardeş güzelmiş

marsi

Üye
verdiğin bilgiler için sagol.ama bazı bilgiler dogru degil.taşların herbiri 20 ton degil,2-2,5 ton.büyük piramitlerin içinde (keops,kefren,mikerinos dahil.)ceset yada mumya yoktur.(mezar sadece kerpiç küçük piramitlerde olur.)birde piramitleri uzaylılar yaptı.

liferdi22

Üye
walla parise gitmem piramitlere giderim maksat içeri gir kaybol takıl bi kac gün sonra geber :D

ltfllh

ltfllh

Üye
gezmek lazım çok merak ediyorum şu piramitleri

Üst Alt