Pinphone 3gs 32 gb sorunlar. ( yardım edin.. )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
Pinphone 3gs 32 gb sorunlar. ( yardım edin.. )
arkadaşlar benim pinphone ile ilgili bir kaç sorunum var. bu sorunları aşşağıda sıralayacağım.

1. takvimi ayarladığım halde menüden takvime girdiğimde örneğin bugün pazar ve ayın 30 u ama takvimde ayın 30u pazaretesi gününe denk geliyor hep bir gün ileri olarak gösteriyor.
2.opera minide bir sayfa açtığımda örneğin facebook açtığımda profilime gitmek istiyorum ve bir defa profile tıkladığımda profil yazısını seçiyor ancak komutu yerine getirmiyor..
3. youtube facebook gibi sitelerden indirdiğim videoları açamıyor. " yetersiz bellek" diyor.
4. ara sıra telefonla uğraşırken bir anda "SİM i takın" hatası veriyor. ( bazen telefon boşta ikende..)
5.bluetooth çalışmıyor. cihaz aranıyor diyor ve öyle kalıyor. başka bir telefondanda bilgi yüklenemiyor.

Version i835 ng_fn_wv1_2_3 ( en son sürüm )

bu konuda bana yardım ederseniz çok sevinirim arkadaşlar :-) şimdiden teşekkürler..

madcenter

Üye
merhaba takvim muhtemelen saat ayarları ile ilgili bölge seceneginde istanbul olması lazım gbt +2 mi neydi sim kartı takın uyarısı fazla sıkıştırırsan benimkide yapıyor reset atıyor o ara bellek yetersiz uyarısını bende safariyi kullanırken bazı web sitelerinde yapıyor deli oluyorum henüz neden yaptıgını çözemedim fikir veremeyeceğim operada bir sorun yaşamadım çokda iyi anlamadım sorunu ama bluetooth bunlarda kızıl ötesi gibi ta dibine sokacaksın bağlanılacak aletin yoksa göremiyor artı baktın buldu göndermeye başladı katiyen uzaklaştırmamak gerek yan yana dursunlar flv desteği var deniyor ama her flv yi acmıyor bende youtubedan indirdiğim hiç bir flv yi actıramadım ama facebook tan actı garip ama öyle

FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
merhaba takvim muhtemelen saat ayarları ile ilgili bölge seceneginde istanbul olması lazım gbt +2 mi neydi sim kartı takın uyarısı fazla sıkıştırırsan benimkide yapıyor reset atıyor o ara bellek yetersiz uyarısını bende safariyi kullanırken bazı web sitelerinde yapıyor deli oluyorum henüz neden yaptıgını çözemedim fikir veremeyeceğim operada bir sorun yaşamadım çokda iyi anlamadım sorunu ama bluetooth bunlarda kızıl ötesi gibi ta dibine sokacaksın bağlanılacak aletin yoksa göremiyor artı baktın buldu göndermeye başladı katiyen uzaklaştırmamak gerek yan yana dursunlar flv desteği var deniyor ama her flv yi acmıyor bende youtubedan indirdiğim hiç bir flv yi actıramadım ama facebook tan actı garip ama öyle

bilgilendirdiğiniz için tşk ederim. sizin dediğiniz gibi daha önceden saat ve takvim ayarlarından istanbulu seçmiştim ancak sorun düzelmiyor. sim kart hatası sanırım kart okuyucusunda bu problemi çözmeye çalışacağım. (eğer bu sorunu çözersem sizide bilgilendiririm). safaride "bellek yetersiz" uyarısını bende alıyordum eskiden ama ben genellikle opera mini yi bullandığım için benim için sorun olmuyordu. çözümünü yanlış hatırlamıyorsam anlatmaya çalışacağım. (hizmetler > internet hizmeti > ayarlar > çerezleri temizle. ( tarayacı seçeneklerindende olabilir. ) ). opera mini yi en yakın zamanda aldığım yere gidip yaptıracağım. bluetooth diğer cihaz telefonun hemen yanında olmasına rağmen cihazı bulamıyor. bu video olayı beni çok fena deli ediyor.:vur:vur bilgisayardan indirdiğim kalitesiz videolara bile "yetersiz bellek" hatası veriyor. opera mini bozulmadan önce facebook ve youtube dan indirdiğim videolarada aynı hatayı veriyordu.. "yetersiz bellek".. ancak 3gp formatındaki videoları açabiliyor.. 3gp de bu telefonun boyutuna göre gerçekten çok kalitesiz...

mulzazer

Üye
selam bende pinphone 3gs ile ilgili birşey sormak istiyorum,yüklediğimiz oyun yada programları arka planda nasıl çalıştırabiliriz, yardım ederseniz sevinirim.

FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
selam bende pinphone 3gs ile ilgili birşey sormak istiyorum,yüklediğimiz oyun yada programları arka planda nasıl çalıştırabiliriz, yardım ederseniz sevinirim.

Merhaba ben bu konuda bir bilgiye sahip değilim. ama oyunları ve uygulamaları arkaplanda çalıştırabileceğini sanmıyorum.

veemre

Üye
Arkaplanda çalıştırımazsınız. Öyle bi ayar olsa teknisyen modunda olur ama bildiğim kadarıyla yok.

FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar pinphone u aldığım yere geri götürdüm sorunlar giderilemedi yarın yenisi geliyor :)

ömergfb

Üye
arkadaşlar pinphone 3gs model telefnumda takvimde tarih hep bir gün önceyi gösteriyor yardımınızı bekliyorum ne yapmalıyım ?

--------------- Ekleme ---------------

pinphone 3gs modeli telefon aldım. İlk sorun olarak gözüme takvimin hep bi gün snrayı göstermesi batıyor. Bi yardım edin arkadaşlar ne yapmalıyım ??

FK5896

FK5896

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar pinphone 3gs model telefnumda takvimde tarih hep bir gün önceyi gösteriyor yardımınızı bekliyorum ne yapmalıyım ?

--------------- Ekleme ---------------

pinphone 3gs modeli telefon aldım. İlk sorun olarak gözüme takvimin hep bi gün snrayı göstermesi batıyor. Bi yardım edin arkadaşlar ne yapmalıyım ??

benim pinphone nun sonranlarından biride buydu ve diğer sorunlar.... telefonu geri iade edip paramı aldım.. bir sürü problemler beni delirtti!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt