Pil Ömrünü Uzatan Tema (Garantili!)(Link Yenilenmiştir!)

ProAgent

Üye
    Konu Sahibi
Pil Ömrünü Uzatan Tema (Garantili!)(Link Yenilenmiştir!)
Evet Temanın Çoğu Siyah Çünkü Elektrikli Aletlerde (Bilgisayar,Cep Telefonu v.b) Siyah Daha Az Yakıt Tüketiyor.Bununla İlgili Haberde Vardı Google Arkaplanı Siyah Olsaydı Filan Diye

Komplede Siyah Olmaz Dedim Hafif Renkler Kattım.

RarPass:maxicep/proagent

Pil Ömrünü 2-3 Gün Uzatıyor.Ben E-65 De Denedim 3 Gün Uzadı.(Telefonu Günlük 2 Saat Kullandım)

Ekli dosyalar

Tepkiler: MaxipmaN, electroali, AFAMOTEB ve 11 diğerleri

Ozan

Admin
2-3 gün farkettirmesi çok geçerli bir neden, deneyen arkadasların yorumlarını bekliyoruz

Tepkiler: MaxipmaN

Nedved

Emekli Yönetici
Evet bunun gibi bir temayı daha önce kullanmıştım...O tamamen siyahtı neredeyse...Pil ömrü konusunda 2-3 gün değilde yaklaşık 1 günlük uzama yaşamıştım...Ama bunu 6680 imde denemiştim...N95 te hiç denemedim...Bunu deneyeceğim...Teşekkürler...

bende 6630da siyah tema kuLLandım ve sonuç oLumLu 1-2 gün uzamıştı..

değişik bir yaklaşım olmuş denemekte fayda var

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaşa katılıyorum..ben de "elegance noir" diye siyah bir tema kullanıyorum şarj olayı çok fark ediyor...

kardes elına sağlık da zıp dosyası sıfrelı acmıyoo yardımce olursa sevınırm...........

Arkadaşlar Siyah Bir Renk Değildir.Var Olan Renkleri Çok Koyulaştırdığınızda Son Sınır Siyah Açtığınızda İse Son Sınır Beyaz Olur.Siyah Resim Siyah Tema Bunlar İçin Telefonun Kapasite Kullanım Oranı Çok Azdır Çünkü Telefon Ekstra Görüntüleme Modulü Devreye Girmez Ama Kattığınız Ekstra Renklerden Ötürü Güç Harcaması Yapar.Buda Kullanım Sürenize Bağlı Olarak Telefon Şarjını 1 ila 3 Gün Arasında Uzatmaktadır.

güzel anlatılmış ama yükleyince dosya bozuk demese bende güzel derdim

--------------- Ekleme ---------------

eline sağlık kardeşim ama işime yaramadı n70 te dosya bozuk diyor

--------------- Ekleme ---------------

eline sağlık kardeşim ama işime yaramadı n70 te dosya bozuk diyor

atakan25

Üye
test ettim sarj 1gün uzadı bu da önemli bir artış

Tepkiler: MaxipmaN

sh0ck

Üye
Teşekkürler, ama saçmalamayalım lütfen.

Teman hit yapsın diye bu tür bahaneler üretmene gerek yok kardeş.

Yok artık.. "32 MB Hafızayı 256 MB 'ye çıkaran program %100 garantili" gibi bişey oldu senin ki..

Nasıl yapıyor ki baksana birkaç kişi oldu demiş.

İşe yarıyor ama siyah temalarda güzel görüntü vermiyor yaa