Php Öğreniyoruz - MaxiPhp® (Dersler Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Php Öğreniyoruz - MaxiPhp® (Dersler Güncellendi)
Arkadaşlar konuyu buraya açtım. Ben yaklaşık 1 hafta önce başladım diyebiliriz. Forumdanda Türe arkadaşımız istekliydi. Bende dedim konu açayım belki ne olduğunu merak eden veya öğrenmek isteyen vardır diye. Php dersleri yavaş yavaş burdan verecem. Verecem derken tabikide hepsi alıntı olacak bunuda ekleyeyim.

İlk önce bilgisayara kurmanız gereken programlar var 2 adet.

: Yaptığımız kodları açmaya yarayan yani kodların çalıştığında nasıl görüneceğini gösteren program.

Kurulumu ve Kullanımı

[video=youtube;Vyouf2LhraA]http://www.youtube.com/watch?v=Vyouf2LhraA&feature=youtu.be[/video]

Kodları notepadden yazacaz. İsterseniz klasik notepad'den de yapabilirsiniz ve kaydederken .php olarak kaydedersiniz. Ama ben kolaylık olsun diye kesinlikle Notepad+ kullanıyorum.

Bunları bilgisayarınıza kurun. Bunları kullanmayı eve gidince anlatacağım şuan müsait değilim zaten acelesi yok :) Temeli öğrenene kadar bu programları fazla kullanmayacağız en azından bugünlük :)
Derslere başlıyoruz. Buyrun ilk ders...

Bunların hepsi bittikten sonra phpnin temelini atmış olacağız... :)

Türe

Türe

Üye
Sağol dostum ya şu programları kurayım hemen :D Bir de sıfırdan ilkderse başlıyım bakalım :) normalde 3'e gelmiştim ama pratik yapmayınca unuttum :ah

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Sağol dostum ya şu programları kurayım hemen :D Bir de sıfırdan ilkderse başlıyım bakalım :) normalde 3'e gelmiştim ama pratik yapmayınca unuttum :ah
Pmden at teamwiever ben sana yapayım. Biraz karışık olabilir yeni başlıyorsan

Türe

Türe

Üye
Kurdum ki ?

Türe

Türe

Üye
Easy php yi cozemedim notepad basit

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Türe

Türe

Üye
Yap bakalim bekliyorum :ehe

Türe

Türe

Üye
:ah cok korum :ehe

Türe

Türe

Üye
Körüm ;) mobilim ondan yazmiyorum :p

Türe

Türe

Üye
Tamam yarin sabah ilk isim bunu izlemek olacak :)

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
php ne demek

Türe

Türe

Üye
En basit programlama dilidir

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
En basit programlama dilidir[/QUO TE]

Php web tabanlı yazılımı ag baglantısı olmadan da kullanılbilir mi mesala hesap makinası yazılımı
gün için bilgisayrın kaç defa açılıp kapandıgının kaydına tutan yazılımlar yapmak istesem
sonuç alabilirmiyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt