cukuleaks
Üye
Php Öğreniyoruz - MaxiPhp® (Dersler Güncellendi)
Arkadaşlar konuyu buraya açtım. Ben yaklaşık 1 hafta önce başladım diyebiliriz. Forumdanda Türe arkadaşımız istekliydi. Bende dedim konu açayım belki ne olduğunu merak eden veya öğrenmek isteyen vardır diye. Php dersleri yavaş yavaş burdan verecem. Verecem derken tabikide hepsi alıntı olacak bunuda ekleyeyim.
İlk önce bilgisayara kurmanız gereken programlar var 2 adet.
Kurulumu ve Kullanımı
[video=youtube;Vyouf2LhraA]http://www.youtube.com/watch?v=Vyouf2LhraA&feature=youtu.be[/video]
Kodları notepadden yazacaz. İsterseniz klasik notepad'den de yapabilirsiniz ve kaydederken .php olarak kaydedersiniz. Ama ben kolaylık olsun diye kesinlikle Notepad+ kullanıyorum.
Bunları bilgisayarınıza kurun. Bunları kullanmayı eve gidince anlatacağım şuan müsait değilim zaten acelesi yok
Temeli öğrenene kadar bu programları fazla kullanmayacağız en azından bugünlük 
Derslere başlıyoruz. Buyrun ilk ders...
Bunların hepsi bittikten sonra phpnin temelini atmış olacağız...
İlk önce bilgisayara kurmanız gereken programlar var 2 adet.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
: Yaptığımız kodları açmaya yarayan yani kodların çalıştığında nasıl görüneceğini gösteren program. Kurulumu ve Kullanımı
[video=youtube;Vyouf2LhraA]http://www.youtube.com/watch?v=Vyouf2LhraA&feature=youtu.be[/video]
Kodları notepadden yazacaz. İsterseniz klasik notepad'den de yapabilirsiniz ve kaydederken .php olarak kaydedersiniz. Ama ben kolaylık olsun diye kesinlikle Notepad+ kullanıyorum.
Bunları bilgisayarınıza kurun. Bunları kullanmayı eve gidince anlatacağım şuan müsait değilim zaten acelesi yok
Temeli öğrenene kadar bu programları fazla kullanmayacağız en azından bugünlük 
Derslere başlıyoruz. Buyrun ilk ders...
Bunların hepsi bittikten sonra phpnin temelini atmış olacağız...

Bir de sıfırdan ilkderse başlıyım bakalım