Paranoya
Üye
Photoshop İçin İnstagram Efektleri ( Actions )
Bildiğimiz gibi İnstagram isimli uygulama şuanda yalnıza iOS ve Android platformları için mevcut . Bu yüzden Androidli veya iphone kullanmayanlar ( yani bizler
) instagram uygulamasında yer alan fotoğraf efektlerini yapmakta zorlanıyorduk . Daha doğrusu yalnıza profesyönel Photoshop kullanıcıları epeyi uğraştıktan sonra o efektlere yakın efektler yapmışlardı . Şimdiye kadar bende onları kullanıyordum ancak şimdi tam olarak tüm efektleri aynı olan Actionlar geçti elime bende bir an önce paylaşayım dedim 
Actionların yüklenişi çok kolay ilk önce dosyayı arşivden çıkarın daha sonra klasördeki Actionları tek tek tıklayarak photoshopa yükleyebilirsiniz
.
Ardından herhangi bir Actionu seçtikten sonra play düğmesine basarak seçtiğiniz actionu otomatik olarak fotoğrafa uygulayabilirsiniz .
Bazı örnekler ;
NOT : Eğer action tools açık değilse yukarıdaki araç çubuğundan '' Windows '' a tıklayıp Actionu seçerek açabilirsiniz
Rar : www.maxicep.com'dur .
) instagram uygulamasında yer alan fotoğraf efektlerini yapmakta zorlanıyorduk . Daha doğrusu yalnıza profesyönel Photoshop kullanıcıları epeyi uğraştıktan sonra o efektlere yakın efektler yapmışlardı . Şimdiye kadar bende onları kullanıyordum ancak şimdi tam olarak tüm efektleri aynı olan Actionlar geçti elime bende bir an önce paylaşayım dedim 
Actionların yüklenişi çok kolay ilk önce dosyayı arşivden çıkarın daha sonra klasördeki Actionları tek tek tıklayarak photoshopa yükleyebilirsiniz
. Ardından herhangi bir Actionu seçtikten sonra play düğmesine basarak seçtiğiniz actionu otomatik olarak fotoğrafa uygulayabilirsiniz .
Bazı örnekler ;
NOT : Eğer action tools açık değilse yukarıdaki araç çubuğundan '' Windows '' a tıklayıp Actionu seçerek açabilirsiniz

Rar : www.maxicep.com'dur .
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.