phoenix yükeleme hatası (code 5)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FastBreaker

FastBreaker

Üye
    Konu Sahibi
phoenix yükeleme hatası (code 5)
arkadaşlar n8 e flash atarken sorun çıktı ve telefon açılmıyor. dead phone flash atıcam ama phoenix yüklerken hata veriyor code 5 diye. erişimi ne engelliyor olabilir ?

----------Eklendi @ 18:26:06 ---------- Yazıldı @ 16:51:08 ----------

gerçekten yazık. en azından birkaç bişey yazardı insan. ama gerek kalmadı belleyi kurdum şuan çok mutluyum konu kapatılabilir. eğer başka birileri bu sorunu aldıysa windows güvenlik duvarını ve antivirüsü kapasın

n000k

n000k

Üye
dostum bende şuan dead flash yaıyorum ama bu 7 dk dır < starting recover the phone, recoverying phone, initializing> deyip duruyor.. ne yapmam lazım? acil cvplasan :(

----------Eklendi @ 18:31:39 ---------- Yazıldı @ 18:28:58 ----------

zaten belle yüklüydü. ben dead phone flash ile tekrar belle yüklemek istedim..

FastBreaker

FastBreaker

Üye
    Konu Sahibi
dead phone la belle yükleyemezsin önce ıskandinavya ile downgrade sonra belle

hizan

hizan

Üye
arkadaşlar n8 e flash atarken sorun çıktı ve telefon açılmıyor. dead phone flash atıcam ama phoenix yüklerken hata veriyor code 5 diye. erişimi ne engelliyor olabilir ?

----------Eklendi @ 18:26:06 ---------- Yazıldı @ 16:51:08 ----------

gerçekten yazık. en azından birkaç bişey yazardı insan. ama gerek kalmadı belleyi kurdum şuan çok mutluyum konu kapatılabilir. eğer başka birileri bu sorunu aldıysa windows güvenlik duvarını ve antivirüsü kapasın

S.a arkadaşım googleden phoenix 2011_24.002.46258_cracked.rar proğramını indir onunla yükle hata vremeyecek. sorun olursa ben buralardayım .ok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt