phoenix sw reset

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozgurde

Üye
    Konu Sahibi
phoenix sw reset
Arkadaşlar phoenix te flash atarken sw reset diye bi yer var burayla flah işlemi yaparken bir işimiz olmuyor ama bu ne işe yarıyor.
Merak ettim forumda baktım ama bulamadım ne işe yarar bu sw reset

cafer67

Üye
onun ne işe yaradıgını ben bılıyorum benım c7 rahmetlık oldu yanlışlıkla bastum sakın basma

İncİnat

İncİnat

Üye
onu serviste kullanıyorlar deneme bence

SilentOne

SilentOne

Üye
c7 nin 40 ını okuttun mu bari :)

Del Rey

Del Rey

Üye
SW Reset, cihazındaki gereksiz verileri siler. Bildiğiniz Hard Formattır yani.

mekan38

Üye
hiç birsey olmuyor ben bastım hatta daha ıyı oluyor theme efect attı :) tum kodları sıfırlıyor dıye bılıyorum guvenlık kodu 0000 oluyo

---------- Eklendi @ 19:33:34 ---------- Yazıldı @ 19:30:40 ----------

belkıde c nokia ya cwf kopyalamıstım onu guncellemıstır olabılır hıc rebus a basmadan ordan oluyo sanırsam

realplayer2

realplayer2

Üye
hard değil soft format atıyor arkadaşlar bildiğimiz *#7370# ile aynı görevi görüyor

maliaslan

Üye
Hard format attim herşey gitti nokia 701 nokia suite ile denedim geri yükleme yapti ama halen format atilmş gibiydi bnde firmware update denedim çalşmiyordu hata veriyordu retribusenin altinda sw resete tikladim tamamlandi geri açldi tlfon ve herşeyi geri yüklenmişti :) öncesinde toolsdan data package indirmiştim onu yükledi sanirim ve düzeldi ...

EXTREMELLY

Üye
kardes telefon verı yukleme hatası verdı sımdı de acılamıyor daha oncede bu sorun basıma gelmıstı yazılım attım sorun halledıldı ama ıcındekıler sılındı sımdı ne yaparımda ıcındekılerı kurtarabılırım fotograflar var ıcınde sehır dısındaydm bırsuru onemlı fotograf var kafayı yıyecegm ne olur bıldıgın bırsey varsa bana yardım et arkadasım luten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt