Phoenix Şaşırmış olmalı. Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bthn1

Üye
    Konu Sahibi
Phoenix Şaşırmış olmalı. Yardım
Arkadaşlar C5-03 http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...fs2-ve-duzenlenmis-core-dosyalari-653864.html bu konudaki Rofs2 Ve core dosyasını indirdim nfe ile modları attım rofs a paketledim phoenix le flaşlıyacaktım usb kablosunu cıkarıyorum batarya cıkarıyorum usb kablosun utakıyorum batarya takıyorum kırmızı tuşa basıyorum telefon açılıyor işlem devam etmiyor daha önce 50 kere telefon flaşlamışımdır bu sorun sizce nedden kaynaklanıyor olabilir. ?
Rofs damı sorun war acaba ?

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
kardeş aynı sorunu bende yasiyorum bazen.Benimde kendimce çözümüm bu:
1.Butun islemleri yaptin baktin telefon flash atilmiyor telefon aciliyor dırek usb baglantisini cek telefonun kapanmasini bekle. Kapaninca tekrar telefonu usb ye tak. Flashlama islemi başladiysa sorun yok. Eger telefon gene kendi kendi kendine aciliyorsa:
2. Telefonu usb den cek. Kapanmasinı bekle.Sonra kırmiziya 1 kere bas tekrar bagla olucaktir.
Bu benim kendi cözümüm :)

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
bataryayı felan çıkarmıyorum ben. Usb takılı iken flasha başlıyorum komut ekranı gelince çıkarıp telefonu kapatıyorum ve takıyorum genelde direkt görüyor ve flashlıyor. eğer görmediysede çıkarıyorum 5-6 saniye bekliyorum tekrar takıyorum kesin görüyor

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Beyler kesin çözüm buldum.İşlemleri sırasıyla yapın .Sonra bataryayı çıkarıyoruz sonra takıyoruz ya.Taktıktan sonra 10 15 sn bekleyib sonra kırmızı tuşa basıp usb takıyoruz.Kesin çözümdür.:coold:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt