Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
phoenix hatası sonucu ölü n8
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cabal21
Üye
Konu Sahibi
phoenix hatası sonucu ölü n8
arkadaşlar phoneixle yazılım güncellemesi yapıyodum 3. aşamada phoenix hata verdi ve telefon öldü. hiç bir şekilde açılmıyor. işin kötü tarafı dead phone da yapamıyorum. varmı tavsiyeleriniz.
arkadaşlar phoneixle yazılım güncellemesi yapıyodum 3. aşamada phoenix hata verdi ve telefon öldü. hiç bir şekilde açılmıyor. işin kötü tarafı dead phone da yapamıyorum. varmı tavsiyeleriniz.
hocam biraz bekle ölen bişi yok panik yapma pcni başlat yeniden sonra telefunu açma tuşuna 3defa titreyene kadar bas öle dead flaş atmayı dene sorun çözülcektr üst konularda var bak orayada bilgi sahibi arkadaşlar var