S.E.C.R.E.T
Üye
Nokia Dongle = Nokia Dingil
Cafe ile ne ilgisi var.Burdan yaparım herşeyi.Phoenix kurulu ama açılmıyor işte.Nokia Dongle nedir anlamadımki?

Nokia Dongle = Nokia Dingil
Cafe ile ne ilgisi var.Burdan yaparım herşeyi.Phoenix kurulu ama açılmıyor işte.Nokia Dongle nedir anlamadımki?

Nokia Dongle = Nokia Dingil![]()

Sistem ile ilgisi yok kesinlikle.Bilgisayarın sistemi nedir ?
Sistem ile ilgisi yok kesinlikle.
İntel Core 2 Duo e4600 2.88 Ghz
3 GB ram 667 Mhz
2800 MB Nvidia 9500 GT 128 Bit Ekran kartı
640 Gb harddisk
Windows 7 Ultimate 64 Bit Sp1
Birinci mesajı oku.yönetici olarak açın veya uyumluluk deneyin belki olur.Başka yerlerden bulup söylüyorum bana atar yapmassan sevinirim.
Phoenix'in 64 Bit'i yok zaten,64 ile 32 farkı sadece klasör yeri onuda zaten phoenix kendisi otamatikmen tanımlıyor.
Phoenix 64 bit mi ? 86 falan yüklediysen bir ihtimal ama böyle hata görmediğim için bilemeyeceğim .
Nokia klasörünün içinde olacak o phoenix aklıma geldi içinde değilse driverları görmez bir Nokia klasörüne taşı öyle dene .
Birinci mesajı oku.
----------Eklendi @ 14:58:49 ---------- Yazıldı @ 14:58:01 ----------
Phoenix'in 64 Bit'i yok zaten,64 ile 32 farkı sadece klasör yeri onuda zaten phoenix kendisi otamatikmen tanımlıyor.
Zaten nokia klasöründe.
Nokia klasörünün içinde olacak o phoenix aklıma geldi içinde değilse driverları görmez bir Nokia klasörüne taşı öyle dene .
Hayır Phoenixle beraber tam 10 klasör var.Nokia klasöründe tek phoenix mi var ?
Onunla beraber tam 10 klasör var.Nokia klasöründe tek phoenix mi var ?
Phoenix açılmıyorki elimde kalsınbiraz sabredersen senin için iyi olacak demedi deme telefon elinde kalacak bekle Ben sana yardım edicem
Elimde kalsa yine iyi
Geldinmi bari?Birde Acaba Nokia Suite'den yazılımı yeniden yükle yapsam aynı şeymi olur?Ben sadece şu ovi store yüklenemiyor hatasından dolayı flash atacağım eğer aynı oluyorsa suiteden atayım.Hemen deniyorum kardeşim sağolasın.Your Uninstaller adlı programı Google'dan arattır ve indir. 5-10 mb bir şey zaten.
Sonra bu programla, Nokia PC-Ovi Suite + Phoenix programlarını kaldır.
Bilgisayarı yeniden başlat ve ardından önce Nokia Ovi suite'yi sonra Phoenix'i kurup bilgisayarı tekrar yeniden başlat.
Kullanmaya başlayabilirsin. Program ekle kaldır'dan kaldırınca sorun yapması olağandır, regedit kalıntılarını silmiyor.
Kolay gelsin.
attımben hazırım yardım istiyosan teamviewer yükleyip id ve şifreyi pm at