Philips Xenium X800

Konu Sahibi
Philips Xenium X800
arkadaşlar geçen gün nette tesadüfen bir telefon gördüm x800 diye bu makinanın şarjı 1 ay gidiyormuş,10 saat konuşma süresi 2mp camera 8gb kadar artırılabilen hafıza falan çok güzel özellikleri var.. tipide iphone-5800-samsung omnia karışımı bişey ama çok güzel ... teknosada gördüm biraz kurcaladım hakketen çok güzel cihaz,zaten öteden beri,ben philipsin kialteli mallar ürettiğin ve hakerttği yerde olmadığını düşünüyordum.. bu makinayı
kullanan varmı hiç???

sebilay

Üye
philipsin bir modelini kullandım gerçekten uzun sürüyor ama kullanıma göre kısalıyor bir de
programı yavaş örneğin acil bir msj atacağınız zaman yavaş oldugu için yazmakta zorlanıyorsunuz bende iyi bir izlenim bırakmadı ama üst modellerinde bu sorun ortadan kalkmış olabilir

Konu Sahibi
vaala ben inceledim fırtına gibiydi ve çok hoşuma gitti iphone inceledim sadece menüsü hızlı normalde yavan bir makina videp çekme bile yok bide utanmadan 1600 ytl ya:

selsa

Üye
dün elime geçti telefon.gayet memnun sayılırım ama usb kablosu ile bilgisayar bağlantısını yapamadım bu konuda fikri olan varmı? cd sini yükledim tel e bağlanmıyor falan.

bu arada çok memnunum. fiyatını kimseye söylemiyorum herkeste olmasını istemem bu telefonun

kaç para telefonu değiştircem n85 te düşünüyorum ama

ahmfb

Üye
330 ytl sıfırı çok ii cihaz ben kullanıorum çok harika touch ekran şarjı nerden baksan kullnsan bile 5 gün gidiyor tevsiye edrim harika harikaaa nokia samsungun 1000 ytl lik cihazlarına taş çıkartır üstelikte 2 gb hafıza kartı war bende nerdeyse dolu ama cihaz bir kerede takılmadı nokia da olsa samsungda olsa ))

ahmtylmz

Üye
arkadaşlar bende yeni aldım bu cihazı. hakkaten çok şık ve güzel kullanımı var.pc den bağlanabilmen için cd sini yükledikten sonra com port seçeneğini telefon üzerinden seçmen gerekiyor. ilk usb kablosunu taktığında çıkar. amaaa oyun yüklemek için yardımlarınız önemli.

kralf

Üye
valla ankarada oturuyorum teknosada kaldırmıslar satmıyolar nerede bulabilirm telefonu bi yardım edin lutfen

cepqin

Üye
walla bn yaklaşık 1 senedr kullanıorm gayet memnunum ama iphone gbi olsa keşke

--------------- Ekleme ---------------

cd sini fln yüklemdm bnde salla yaa toplu kayıt die bişe war ordan btün dosyalar gözüküo zaten

my2000

Üye
Philips kötü telefonları

Arkadaşlar phılıps xenium x 800 üm var ama program atmayı bir türlü beceremedim bi yardım cı olursanız sevinirim cd sini yüklemedim direk usb den nasıl atarım teşekkürler.

methoo35

Üye
com port modem olarak kullanmak için... bende 3 aydır kullanıyorum ve tek memnun olmadığım konu tema yapılmamış bu telefona ... birde 9@9 un media playerı çok daha kullanışlıydı... ama aynı özelliklerle satılan corby bile aynı fiyatla olsun bu telefon yanında solda sıfır ... istediğiniz her konuda yardımcı olmak isterim ....

Arkadaşlar fiyatları zaten bahsedilen rakamlarda. Ama 1 yıldır kullanıyorum bu telefonu bence şu anda yeni çıkan teknolojilere 100 tl artı vermeniz daha mantıklı. Çokta abartı özelliğe sahip degil philips. iyi inceleyin ben gibi pişman olmayın

eyup007

Üye
Philips mi ? Peh Çöpçü philips..
philips alıyorsunuz başarı teknik servis adında garantisi servisi yeteri kadar tatmin edici değil
2- philips 960 2 sene önce almıştım 2mp kamera diyor nokianın vga sından farkı yok..
3- bluetooth diyordu dosyada aktarım sınırı en fazla 350 kb buna bluetooth mu denir?
Kamerası çok gösterişli bir işe yaradığı yoktu allahtan sürgüsü bozuldu 1 ay garantide kaldıda xenium9@9w verdiler oda beş para etmez 1 yıl kadar kullandım parçasımı ne yanmış..adamlar 100 lira kadar bişi istiyorlar aten telefonun fiyatı o
gaza gelipte
Nokiadan şaşmayın
ben bir hata yapmıştık 2-3 yıl önce siz yapmayın aman haa nokianın 10 da 1 i etmeyecek makinalar bunlar..

syg_87

Üye
Telefon mağazalarda satılmıyor artık. akakce com diye bi siteden araştırabilirsiniz.

recep288

Üye
philipsi kötüleyenler anlayamıyorum insanları. eski modelini kullandımda şu olduda falan. nokianın hiç mi kötü modeli yok samsungun 1300 modelinden yarısı felaket ötesi. sonyler desen sağlam ama özellik kısıtlı hep. bence bulabilen bu teli alsın. kullanmadan önce philips deslerdi inanmazdım ama bu tel bi harika tabiki bazı eksi yanları mevcut ama özel bi cihaz.