Philips CitiScape Uptown Kulaklık İncelemesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Philips CitiScape Uptown Kulaklık İncelemesi

İlk incelemem olduğundan biraz acemice olabilir

Philips CitiScape Uptown Baş Bantlı Tam Boy Kulaklık

Bende siyah rengi var

haydi bakalım başlayalım

Kulaklıkta MusicSeal diye bir özellik var ses yalıtımı gibi bir özellik asla dışarıya ses vermiyor en yüksek seste dinlesen bile. Otobüste yanındakiler seni duymuyor test ettim bunu sende otobüsün sesini duymuyorsun aranızdaki sorunda kalkmış oluyor

Sesi Dj kulaklıklarına göre düşük ama normal Overhead kulaklıklara göre yüksek denebilir.Philips kendi kablo kalitesini konuşturmuş yassı kablo kullanılmış ve tek kulaktan çıkıyor. Tek eksiği bana göre bi aux girişi ile bağlanabilirdi yani kulaklıkta aux girişi olacaktı sende çift yönlü aux ile bağlayacaktın kulaklığına böylece kablo koptumu kopmadımı derdi olmdan senelerce kullanabilinecekti. Ama kablosu cidden kaliteli çek çek kopmuyor

Kulaklıkta Mikrofon var bide ses seviyesini ayarlamak için tuş gibi değil sürgülü sistem var aşağı yukarı çekerek ayarlıyorsun. üstte birtanede tuş var basınca müzik duruyor ( android ve ios için s^3 te çalışmıyor ) nokia ve sony telefonlar için ayrı bir uç geliyor yanında okuması için kulaklığı telefonların.

Çok ağır Değil müzik çalmasa kafanda mı değil mi anlamazsın

Kafa yastığı var hem boynunda taşıdığında rahat yumuşacık hemde kafandayken bi ağırlık vermiyor.

kulağını içine alıyor yastıklarda etrafını sarıyor kulağının böylece hem sıcak tutmuş oluyor hemde yalıtımı arttırıyor ve ses kalitesini üst seviyelere taşıyor.

Genel Olarak Memnun Kalacaksın umarım Biraz Narin Bir Yapısı Var. Dikkatli Kullananların Yıllarca kafasından düşmeyecek bi kulaklık

Ayaküstü bi inceleme oldu umarım memnun Kalmışsınızdır

doctorrr

Üye
Güzel jest

Tepkiler: otostopçu
renk sorun olacak sadece. Hala renk konusunda kararsızım

Konu Sahibi
güzel duruyor bi ağır abi havaları felan

- - - Eklendi - - -

beyazını tavsiye etmiyorum sokakta boyanmış tavuk gibi gezersin

Konu Sahibi
evet ama kötü oldu ya ayarını bi yapamıyorum :P

ben de nasıl bozulduğunu anlatırım artık

Konu Sahibi
şuan ciddiyim çöktüm

- - - Eklendi - - -

oha ya ben 260 a aldım 150 tl ye düşmüş nerdeyse

Konu Sahibi
nedenki ben almamış olsam durmaz alırdım :P

güzel inceleme olmuş şimdi ki kulakiçi kulaklığım ne zaman bozulursa bu tür büyük kulaklıklardan almak istiyorum beats felan olsa fena olmazdı hani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...