Phantomers hakkında(Online,hızla gelişen savaş oyunu)

Sponsorlu Bağlantılar

Who_knoxer

Who_knoxer

Üye
    Konu Sahibi
Phantomers hakkında(Online,hızla gelişen savaş oyunu)
Oyun grafiği;
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Oyun yaratıcıları;
Yayımcı(lar) NTT Game
Yapımcı(lar) Dream Execution
Platform(lar) PC ( Windows)
Çıkış tarih(ler)i 2015
Tür(ler)i Devasa Çevrim İçi Birinci Şahıs Nişancı (MMOFPS)
Biçim(ler) Çoklu Oyuncu
Ortam İnternet

Phantomers, Dream Execution firması tarafından hazırlanmış ve Türkiye'de NTT Game tarafından yayımlanan devasa çevrimiçi birinci şahıs nişancı (MMOFPS) türünde, oynaması ücretsiz (Free2Play) bir bilgisayar oyunudur.

Bölümler;
Takım Ölüm Oyunu: Belirlenen süre içerisinde düşmanları öldürerek hedefe en hızlı ulaşan takım kazanır. Eğer hedefe ulaşamadan süre biterse, en yüksek skoru elde eden takım kazanır.

Bul ve Yok Et: Takımlar hücum ve defans olmak üzere ikiye ayrılır. Bu moddaki amaç, hücum takımının bombayı kurması ve patlamasını sağlaması, defans takımının ise zaman dolmadan bombayı etkisiz hale getirmesidir.

Herkes Tek: Her bir oyuncu rekabet içerisine girerek, belirlenen süre içerisinde hedeflenen öldürme sayısına ilk ulaşan olmak için mücadele ederler. Eğer hedefe ulaşamadan süre biterse, en yüksek skoru elde eden oyuncu kazanır.

Ele Geçir: Her iki takımın da hedefi, belirlenen süre içerisinde, kordinatı belirlenmiş üç bayrak bölgesini ele geçirmek ve düşmandan daha çok puan toplamaktır. Takımların kazandığı puan, öldürülen düşman sayısına göre değil, bayrak bölgelerinin ele geçirilme sayısına dayanarak belirlenir. Raunt 1 bittikten sonra her iki takımın da doğacağı taraf değişir, ve her iki raunt da toplamda en yüksek puanı alan takım kazanır. Öldükten sonra yeniden doğma sınırı yoktur. Eğer oyun belirlenen süre içerisinde hedefe ulaşamadan biterse en yüksek skora sahip olan takım kazanır.

Keskin Nişancı Maçı: Takım Ölüm Oyunu mantığı ile aynı olduğu için, oyuncular öldüğünde raunt sonuna kadar tekrardan doğacaktır. Eğer belirlenen süre içerisinde gerekli hedeflere ulaşamazlarsa, süre sonunda en yüksek puana sahip olan takım kazanır. Eğer, karakterinde keskin nişancı tüfeği, uzun menzilli piyade tüfeği ve bıçak dışında farklı bir silah var ise, o halde silahlar otomatik olarak temel silahlar ile değiştirilir. Keskin Nişancı tüfeği, Uzun menzilli piyade tüfeği ve bıçaklar kullanılabilir. Eğer oyun belirlenen süre içerisinde hedefe ulaşamadan biterse en yüksek skora sahip olan oyuncu kazanır.

Pro Keskin Nişancı: Karşı takımı yok eden ilk ekip oyunu kazanır. Karşılaşma esnasında oyuncu ölürse bir sonraki rauntu beklemelidir. Kazanma/Kaybetme iki takım için de her turda sayılır. Belirlenen sürede rakibi saf dışı bırakan taraf kazanır. Süre biterse, daha fazla hayatta kalan oyuncusu olan takım kazanır. Eğer, karakterde keskin nişancı tüfeği, uzun menzilli piyade tüfeği ve bıçak dışında farklı bir silah var ise, o halde silahlar otomatik olarak temel silahlar ile değiştirilir. Keskin Nişancı tüfeği, Uzun menzilli piyade tüfeği ve bıçaklar kullanılabilir.
Resmi Phantomers İnternet Adresi:Phantomers

Kendi düşüncem: Phantomers i oynayan biri olarak grafik açısından epey güzel bir oyun 1 yıldır tek bir hileyle bile karşılaşmadım.Sunucu olarak tek bir sunucusu bulunmakta adminlerde bizimle ayni odada savaşıyor,Etkinlikler bakımından zengin bir oyun.Herkesin denemesini tavsiye ediyorum.

Kaynakça; Wikipedia , Phantomers.net

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: bilisimler

Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
Ben varım gördüklerime yazarım.
Anladım. İnsanlar genelde bakıp geçer.
Yorum yapmadan direk indirip geçer.
Ben boş geçmemeye çalışıyorum. Gördüğüm kadarıyla..

bilisimler

bilisimler

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: Who_knoxer

Üst Alt