Peygamberimize küfür eden sayfayı face kapatmıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
izmirligenc

izmirligenc

Üye
    Konu Sahibi
O SAYFAYA BENDE ULASAMADIM AMA BUDA VAR

Onur Saka

Onur Saka

Üye
insanlar canlı yayında kalp krizi geçirebilr yada bayılabilr bunu birşeyle bağdaştırmaya gerek yok,bu olay tesadüftür

Sacmalıyorsun arkadaşım Böyle Birşey Tesadüf Olamaz Bu Kadar Olmaz.

haltie

haltie

Üye
karikatürü çizen evinde yanarak öldü diye bir haber var

zehircbbb

zehircbbb

Üye
Öyle yada böyle ikiside hakettiğini alır elbet değil mi ? Bir insan herhangi bir insana kötülük yapsa yin bir müsibet onu buluyor ki bu Peygamber Efendimiz. (s.a.v) ...

Onur Saka

Onur Saka

Üye
madem bu tesadüf değil o zmn canlı yayında bu karikatürlere gülenn değilde o karikatürleri çizzene bişiler olması gerekmezmiydi niye bu kadına oldu ?

Birazcık Geniş Düşünemezmisin?

Düşüğn Bakalım Adam O Karikatürü Evinde Ciziyor Kimse Görmüyor Tv'ye Cıkmıyor Ama Onu Kadına Veriyor ve Kadın Canlı Yayında Milyonlara Gösteriyor Kücümsüyor O milyonların Fikirleri Degişiyor Birazcıkda Geniş Düşün Arkadaşım Biraz :)

Daha Senin Gibi Bir Müslüman İnanmıyor Gevurlar Napsın Gerci Yazık Sizlere:ağlarım:

izmirligenc

izmirligenc

Üye
    Konu Sahibi
ben kapattim valla faceyi

Onur Saka

Onur Saka

Üye
5 Aydır Kapalı.

izmirligenc

izmirligenc

Üye
    Konu Sahibi
en guzeli

DoRM

DoRM

Üye
Birazcık Geniş Düşünemezmisin?

Düşüğn Bakalım Adam O Karikatürü Evinde Ciziyor Kimse Görmüyor Tv'ye Cıkmıyor Ama Onu Kadına Veriyor ve Kadın Canlı Yayında Milyonlara Gösteriyor Kücümsüyor O milyonların Fikirleri Degişiyor Birazcıkda Geniş Düşün Arkadaşım Biraz :)

Daha Senin Gibi Bir Müslüman İnanmıyor Gevurlar Napsın Gerci Yazık Sizlere:ağlarım:
bence ha canlı yayında haber sunarken olmuş ha dalga geçerken ikisinin bi farkı yok

byilmazZ

byilmazZ

Üye
Face iyice facesüzleşti

Onur Saka

Onur Saka

Üye
Arkadaşım Sonucta O Pislik'ler Ölmüş Gerisi Yalan Kim Nederse Desin Boş.

mazlum1790

mazlum1790

Üye
şrfsz facebook

Uzmandede

Uzmandede

Üye
Tesadüf diye birşey yoktur sözüne katılıyorum Tesadüf sadece kadere verilen yanlış bir tabirdir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...