Peygamberimize küfür eden sayfayı face kapatmıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
izmirligenc

izmirligenc

Üye
    Konu Sahibi
Peygamberimize küfür eden sayfayı face kapatmıyor!
10 NİSAN - 13 NİSAN ARASINDA PROFİLLERİ KAPATIYORUZ ! KATIL DESTEK OL

arkadaslar bildiginiz gibi uzun zamandir peygamberimize ve dinimize hakeretler yagmakta siteye bildirilmesine ragmen ses yok bir grup kurulmus lutfen herkes destek olsun gruba
BU VE BUNA BENZER BIR COK GRUP MEVCUT

KATILMAK ICIN

BU tarihte hesaplari gecici donduralim ve nedenini yazalim lutfen

Revengeful

Emekli Yönetici
12000 üyesi var :S

Uzmandede

Uzmandede

Üye
Ahirette hesapları sorulur bunların :oke:

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Insanlığı öğrenememişler bir kere ...
Herkes özgürdür ve herkesin dini kendine mantığını anlayamamışlar ...
Öte yandan da Hz. Muhammed (SAV) Efendimiz'e kimsenin hakaret etmeye hakkı yoktur ve edenleri yeri cehennemin 7. katıdır, Dünya daki ateşin binlerce katı daha fazla yakmaktadır ...
Onlar seçimini yapmış, odunluk harici başka bir şeyi yakıştıramazdik onlara zaten :)
Facebook bunu kapatmiyorsa siz facebooku kapatın :)

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Insanlığı öğrenememişler bir kere ...
Herkes özgürdür ve herkesin dini kendine mantığını anlayamamışlar ...
Öte yandan da Hz. Muhammed (SAV) Efendimiz'e kimsenin hakaret etmeye hakkı yoktur ve edenleri yeri cehennemin 7. katıdır, Dünya daki ateşin binlerce katı daha fazla yakmaktadır ...
Onlar seçimini yapmış, odunluk harici başka bir şeyi yakıştıramazdik onlara zaten :)
Facebook bunu kapatmiyorsa siz facebooku kapatın :)

+1 :oke:

arslansem

arslansem

Üye
Böyle şeylere karşıyım ben.Üye olmama rağmen...
Tepkisiz kalıp olanları izlemekten bahsetmiyorum.Herkes inandığı şeyleri savunmalı ve başkasının inandığı şeylere de saygı duymalı.Bu adamlar başkalarına saygı duymuyor.Saygıdan vazgeçtim küfür ediyor insan müsvetteleri..Gerçekten iman eden bir insan bunun hesabının onlarla Allah arasında olduğunu bilir.
Tamam belki bu bir sanal tepkidir ama bu şekilde bırakıp Allah a havale etmek bence en doğrusudur ;)
Diye düşünüyorum..

haltie

haltie

Üye

dalga geçen ve destekleyenlere izletmeli bu videoyu

izmirligenc

izmirligenc

Üye
    Konu Sahibi

DoRM

DoRM

Üye

dalga geçen ve destekleyenlere izletmeli bu videoyu
insanlar canlı yayında kalp krizi geçirebilr yada bayılabilr bunu birşeyle bağdaştırmaya gerek yok,bu olay tesadüftür

arslansem

arslansem

Üye
Tesadüf diye birşey yoktur ;)

haltie

haltie

Üye
Çok güzel bir tesadüf olmuş ozaman:)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ya bu facebook ta ne var anlamıyorum..girmezseniz en iyi tepkiyi gösterirsiniz zaten..

u_cosar

u_cosar

Üye
Bence bu bilgiyi maxicep anasayfada yayınlamalı .!!

anemik

anemik

Üye
Böyle şeylere karşıyım ben.Üye olmama rağmen...
Tepkisiz kalıp olanları izlemekten bahsetmiyorum.Herkes inandığı şeyleri savunmalı ve başkasının inandığı şeylere de saygı duymalı.Bu adamlar başkalarına saygı duymuyor.Saygıdan vazgeçtim küfür ediyor insan müsvetteleri..Gerçekten iman eden bir insan bunun hesabının onlarla Allah arasında olduğunu bilir.
Tamam belki bu bir sanal tepkidir ama bu şekilde bırakıp Allah a havale etmek bence en doğrusudur ;)
Diye düşünüyorum..

Semih le aynı düşüncedeyim.

Emin olun bir çok Müslüman kişi acaba neler yayımlamışlar , girip bi küfür edeyim , bi bakalım kimler üye , yda tam bnm istedgm grup adıyla bir sürü kişi üye oluyor we dün 50 kişi olan grup şmdi 1000 kişi.
Herkesin özgür iradesi war , tmm bunlarınki özgürlüğe aykırı ama bunlara tepki gösterince bişi olmuyor kapansada kapanmasada her gün yenisi acılıyor.

We ayrıca Face in acılma amacının; Dolaylı yoldan İsrail'in Dünyadaki Müslümanların kabaca sayısını ögrenmek,diye söyleniyordu kimbilir...

zehircbbb

zehircbbb

Üye
Ne deniebilir ki ?

haltie

haltie

Üye
ben kapattım facebooku sadece bu olay sebebi ile lanet olsun.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Grup kapatılmış galiba bulamıyorum grubu, ana sayfaya yönlendiriyor

haltie

haltie

Üye
kapatsa ne olur kapatmasa ne olur bu saatten sonra milyonlarca insanın kinini kazandı erol

'Davut

'Davut

Üye
Küfür Edenlere Bizim cevap vermemiz gereksiz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...