erko merko
Üye
Dh'de biri çok iyi açıklamış iki oyunun arasındaki farkı, bence fazla söze gerek yok.
fifacılar kazanır....sunu belırtmelıyızkı fıfanın sevılmemesının tek sebebı pesi yıllardır oynayanların alıskanlıklarıdır....
PES hızlıdır FİFA ise yavas tır..
PES te defanstan karsı kaleye 5 6 sanıyede cıkarbılırsınınz...FİFA da defanstan karsı kaleye 8 9 sanıyede....
PES te bıreysel yetneklı oyuncular cok belırgındır.topu alan gıdıer....FİFA da bireysel oyuncular bu kadar belırgın degıldır(vuruslar drıblıng calım vs harıc)topu alan gıdemez ıllakı bırı dur der...
PES te pozısyon cesıtlılıgı pek yoktur gıdıs yolları bellıdır.FİFA da ıstedıgınız yerden zorlayabılırsınız...
PES te paslarınız sutlarınız otamatık gıder istedıgınız yere pas atmazsınız.360 derce pas sıstemı ıle atılabılırdu fakat kısa paslar uzun paslarda cok sıkıntı var...sutlar cok belırgın nerde nası gıdıcegı hemen hemen bellıdır otamatık olarak bılg. yonlerdıgı yerlere gıder...FİFA ise oyuncular en cok paslasmayı sever heralde.istegınız yere pas atablırsınız.misal PİRLO nun o mılımetrık paslarını atabılırsınız.Sutlar hep aynı degıldır kısır degıldır...
PES te fazla kafayı zorlamazsınız.bellıdır nası gol atılacagı...FİFA da bıraz kendınızı kasmanız gerkıyor hep aynı pozısyondan gol atmamazsınız.Taktık bolumu cok ıs yarıyor burda....
FİFA oynayan cok fazla pozısyon uretmeye alıskın oldugu ıcın PES ona cok basıt gelır...Cok fazla PES oynayan ıse FİFA da en basta oyun hızından yakınır alısamaz oyunun hızına kaybeder.Gecende FİFA oynuyordum arkadasın bırı ben bu oyunu oynasam felc olurum cok yavas dıyordu...Halbukı gercekte ftbol o hızda oynanır.5 sanıye de karsı kaleye gıdemezsınız....
FİFA cılar kazanır...Kazanıyorumda

biliyormusun bunu ? 
Zevkler renkler tartışılmaz fakat, pes daha iyi diyenler için yazdım ben mesajı, pesi daha çok beğeniyorum dese ona bişey diyemem.