Pesin Özellikleri ve Fifa ile Arasındaki Bazı Farkları ....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erko merko

erko merko

Üye
Dh'de biri çok iyi açıklamış iki oyunun arasındaki farkı, bence fazla söze gerek yok.

fifacılar kazanır....sunu belırtmelıyızkı fıfanın sevılmemesının tek sebebı pesi yıllardır oynayanların alıskanlıklarıdır....

PES hızlıdır FİFA ise yavas tır..

PES te defanstan karsı kaleye 5 6 sanıyede cıkarbılırsınınz...FİFA da defanstan karsı kaleye 8 9 sanıyede....

PES te bıreysel yetneklı oyuncular cok belırgındır.topu alan gıdıer....FİFA da bireysel oyuncular bu kadar belırgın degıldır(vuruslar drıblıng calım vs harıc)topu alan gıdemez ıllakı bırı dur der...

PES te pozısyon cesıtlılıgı pek yoktur gıdıs yolları bellıdır.FİFA da ıstedıgınız yerden zorlayabılırsınız...

PES te paslarınız sutlarınız otamatık gıder istedıgınız yere pas atmazsınız.360 derce pas sıstemı ıle atılabılırdu fakat kısa paslar uzun paslarda cok sıkıntı var...sutlar cok belırgın nerde nası gıdıcegı hemen hemen bellıdır otamatık olarak bılg. yonlerdıgı yerlere gıder...FİFA ise oyuncular en cok paslasmayı sever heralde.istegınız yere pas atablırsınız.misal PİRLO nun o mılımetrık paslarını atabılırsınız.Sutlar hep aynı degıldır kısır degıldır...

PES te fazla kafayı zorlamazsınız.bellıdır nası gol atılacagı...FİFA da bıraz kendınızı kasmanız gerkıyor hep aynı pozısyondan gol atmamazsınız.Taktık bolumu cok ıs yarıyor burda....

FİFA oynayan cok fazla pozısyon uretmeye alıskın oldugu ıcın PES ona cok basıt gelır...Cok fazla PES oynayan ıse FİFA da en basta oyun hızından yakınır alısamaz oyunun hızına kaybeder.Gecende FİFA oynuyordum arkadasın bırı ben bu oyunu oynasam felc olurum cok yavas dıyordu...Halbukı gercekte ftbol o hızda oynanır.5 sanıye de karsı kaleye gıdemezsınız....

FİFA cılar kazanır...Kazanıyorumda

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Dh'de biri çok iyi açıklamış iki oyunun arasındaki farkı, bence fazla söze gerek yok.

PES te paslarınız sutlarınız otamatık gıder istedıgınız yere pas atmazsınız.360 derce pas sıstemı ıle atılabılırdu fakat kısa paslar uzun paslarda cok sıkıntı var...sutlar cok belırgın nerde nası gıdıcegı hemen hemen bellıdır otamatık olarak bılg. yonlerdıgı yerlere gıder...FİFA ise oyuncular en cok paslasmayı sever heralde.istegınız yere pas atablırsınız.misal PİRLO nun o mılımetrık paslarını atabılırsınız.Sutlar hep aynı degıldır kısır degıldır...

Ben istediğim şekilde istediğim gibi milimetrik pas veriyorum.

Pes daha hızlı ve bu yüzden çok daha zevkli

Fifada adamlar okadar yavaşki ronaldo sanki sürünüyormuş gibi oynuyor.

Ben servet çetinle hangi adamı geçebiliorsam ronaldoylada aynı adamı geçebiliyorum fifada. Hani kişisel özellikler?

Peste gol atmak kolay demişsin. 39 metreden kaç kere gol atabildin? Ama ben fifayı 4 saat oynamama rağmen 36 m den 2 kere gol attım.

Fifa oynayana pes kolay , pes oynayana fifa zor demişsin. İkisinide sıkıntısız oynuyorum ?

Fifada gene sölüorm tekrar söylüorm, mimikler ve gözlerin baktığı yerler, üzülme hareketleri vasat düzeyde....

Pes te topu alan diğer kaleye 5 - 6 saniyede gidiyor , karşıdaki defans yapmayı bilmiyorsa....

Fifada burak yılmazla tek başıma gidemediğim yer kalmıyor. Bütün adamları iterek uzaklaştırıyor nasıl oluyorsa ne kolu takılıyor ne ayağı?

Fifada vurduğum şutların hepsi aşırı düz gidiyor. Peste ise çok gerçekçi ve hızlı....

- - - Eklendi - - -

Bu arada eğerki oyunu joystikten değilde yön tuşlarından oynuyorsanız zaten şutları otomatik vurur. Ben peste joystickle istediğim yere şut çekebiliyorum

Ayrıca peste yukardan verilen arapaslar çok güzel. Adam sağ taraftaysa ve pası verecek sağ ayaksa, ayağının dışıyla falsolu ve seri atıyor. Fifada ise sırf bu paslar aşırı kolay. Arapası verdinmi gol gelmiştir ....

erko merko

erko merko

Üye

Ben servet çetinle hangi adamı geçebiliorsam ronaldoylada aynı adamı geçebiliyorum fifada. Hani kişisel özellikler?

Peste gol atmak kolay demişsin. 39 metreden kaç kere gol atabildin? Ama ben fifayı 4 saat oynamama rağmen 36 m den 2 kere gol attım.

Fifa oynayana pes kolay , pes oynayana fifa zor demişsin. İkisinide sıkıntısız oynuyorum ?

Fifada gene sölüorm tekrar söylüorm, mimikler ve gözlerin baktığı yerler, üzülme hareketleri vasat düzeyde....

Pes te topu alan diğer kaleye 5 - 6 saniyede gidiyor , karşıdaki defans yapmayı bilmiyorsa....

Fifada burak yılmazla tek başıma gidemediğim yer kalmıyor. Bütün adamları iterek uzaklaştırıyor nasıl oluyorsa ne kolu takılıyor ne ayağı?

Fifada vurduğum şutların hepsi aşırı düz gidiyor. Peste ise çok gerçekçi ve hızlı....

- - - Eklendi - - -

Bu arada eğerki oyunu joystikten değilde yön tuşlarından oynuyorsanız zaten şutları otomatik vurur. Ben peste joystickle istediğim yere şut çekebiliyorum

Ayrıca peste yukardan verilen arapaslar çok güzel. Adam sağ taraftaysa ve pası verecek sağ ayaksa, ayağının dışıyla falsolu ve seri atıyor. Fifada ise sırf bu paslar aşırı kolay. Arapası verdinmi gol gelmiştir ....

Dediklerine katılmıyorum her iki oyunuda oynadım, oyun inceleme editörleri bile benim mesajımda yazılanları söylüyorken daha fazla uzatmaya gerek yok, birde fifa'nın hızı ayarlardan ayarlanıyor. :oke:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye

- - - Eklendi - - -

yolda olmasam uzun uzun yazardım

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi

Dediklerine katılmıyorum her iki oyunuda oynadım, oyun inceleme editörleri bile benim mesajımda yazılanları söylüyorken daha fazla uzatmaya gerek yok, birde fifa'nın hızı ayarlardan ayarlanıyor. :oke:
Neyse tartışmaya gerek yok. Bu bayan bu şekil giyinir ben bu şekil giyinirim :kop: biliyormusun bunu ? :D

<span style="font-family: Comic Sans MS"><font color="DarkOrange"><font size="3"><strong>[video=youtube;kuAURNwt7jc]http://www.youtube.com/watch?v=kuAURNwt7jc[/video]
- - - Eklendi - - -

yolda olmasam uzun uzun yazardım
Salla gitsin zaten artık cevap felan yazmıcam :D

erko merko

erko merko

Üye

Neyse tartışmaya gerek yok. Bu bayan bu şekil giyinir ben bu şekil giyinirim :kop: biliyormusun bunu ? :D

<span style="font-family: Comic Sans MS"><font color="DarkOrange"><font size="3"><strong>[video=youtube;kuAURNwt7jc]http://www.youtube.com/watch?v=kuAURNwt7jc[/video]

Biliyorum :ehe Zevkler renkler tartışılmaz fakat, pes daha iyi diyenler için yazdım ben mesajı, pesi daha çok beğeniyorum dese ona bişey diyemem.

Türe

Türe

Üye
Pes daha iyi bence yine soyluyorum soylerim de cunku benim tercihim kimse bana diyemezsin de diyemez :yuru

• Beğen
Tepkiler: HacKLess
erko merko

erko merko

Üye
Fifa 12 15milyon pes 12 1milyon sattı tüm oyun editörleri fifa'yı öneriyor bsc dahil, fifa 12 hala en çok satılanlar listesinde,pes'in yapımcısı bile fifa bizden daha iyi dedi, evet pes daha iyi :yuru

lolaman

lolaman

Üye
Fifa 12 15milyon pes 12 1milyon sattı tüm oyun editörleri fifa'yı öneriyor bsc dahil, fifa 12 hala en çok satılanlar listesinde,pes'in yapımcısı bile fifa bizden daha iyi dedi, evet pes daha iyi :yuru
:sukur:

Türe

Türe

Üye

Abicim zevk ama bu ne yapabilirix ki :)

erko merko

erko merko

Üye

Abicim zevk ama bu ne yapabilirix ki :)

Kardeşim senin oyun zevkine karışmak bana düşmez fakat pes daha iyi yerine pesi daha çok beğeniyorum demeniz daha doğru olur bence.

Joker.

Joker.

Üye
Herkesin fikri kendinedir Örneğin Mario nekadar kötü grafikleri olsada vazgeçilmezdir

Pesçi içinde aynıdır pes

Fifacı içinde aynıdır fifa

Ben Pesçiyim

• Beğen
Tepkiler: Türe
Türe

Türe

Üye
  • Beğen
Tepkiler: erko merko
SeRDR

SeRDR

Üye
emeğine sağlık :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...