evet ben meselâHerhalde fifanın kasmasını bahane edersem benim tarafımda yer alanlar çoğalacaktır![]()

Gerekli yere taşındı. Bu gibi mesaj'larda konularda şikayet sistemini kullanmanız bize yardımcı olacaktır.

Core 2 Duo 3.0 ghz işlemci, 2x2GB toplam 4GB 1200Mhz bellek, 7200 rpm hard disk, ati hd 4850 256-bit 512MB ekran kartı
Yukarıdaki bir bilgisayar Fifaya yetmiyorsa benden birşey beklemesin. Araştırdım biraz. Fifanın ati ekran kartları için doğal bir özelliğiymiş. 2009 dan beri böyleymiş. Fifa nın PC ye gereken özeni göstermediği için böyle olduğu söyleniyor.
eskıden olsa fıfa bılgısayar pes ıse ps konsolu ıcın derdım ama sımdı her ıkısındede pes'i tercıh ederım fifa12 yukledım tusları degısmıyordu malesef en ıyısı pes![]()

öyle saçma şey mi olur oyunu beğenmemiş olabilirsin ama tuşların yerini değiştirmeyi bilmiyorsun diye oyunun ne kabahati var![]()
PES 5, 6 , 11, 12 daha iyi ama fifada 7 , 8 ,9 ,10 daha iyi çünkü pes bu konuda daha tecrubesız bence...
Bana da PES oynadıktan sonra FIFA komedi geliyo neyse herkesin bi oyunda istediği farklıdır.FIFA 07 oynuyodum bi aralar al Ronaldinho'yu orta saha yuvarlağından vur kaleye gol.Aynen böyle kimse inkar etmesin 4 yıldır doğru düzgün FIFA oynamamışımdır.![]()
bizde onu diyoruz sadece fifa 10 ile kendilerine geldiler biraz 11de çok büyük yükseliş vardı 12 müthiş zaten. Ayrıca ben pes 12'yide beğendim pes11 den daha zevkli diyebilirim tek sorun top sanki adamların ayağına yapışık gibi olması onun dışında oynanış,oyun içindeki yenilikler iyi olmuş.

​ yapışık gibi değil yağışık![]()

Leb demeden Lebron JamesAnlamadım ama yinede; "Yok artık Lebron James" diyorum.![]()