pes12 fifa 12

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Herhalde fifanın kasmasını bahane edersem benim tarafımda yer alanlar çoğalacaktır :D

mustafaxxx

mustafaxxx

Üye
pes akıcı geliyo :):islik

omer1230

omer1230

Üye
Core 2 Duo 3.0 ghz işlemci, 2x2GB toplam 4GB 1200Mhz bellek, 7200 rpm hard disk, ati hd 4850 256-bit 512MB ekran kartı

Yukarıdaki bir bilgisayar Fifaya yetmiyorsa benden birşey beklemesin. Araştırdım biraz. Fifanın ati ekran kartları için doğal bir özelliğiymiş. 2009 dan beri böyleymiş. Fifa nın PC ye gereken özeni göstermediği için böyle olduğu söyleniyor.

bende athlon 2 x4 640 ve hd4850 1gb var fifa 2012 dahil hiç bir oyunda son ayarlarda kasmıyo senin sistemde virus var galıba

goldonfreeman

goldonfreeman

Üye
eskıden olsa fıfa bılgısayar pes ıse ps konsolu ıcın derdım ama sımdı her ıkısındede pes'i tercıh ederım fifa12 yukledım tusları degısmıyordu malesef en ıyısı pes :D

onurince

Üye
ps3 de fifa ama pc lerde denemedim daha:)

India

India

Üye
eskıden olsa fıfa bılgısayar pes ıse ps konsolu ıcın derdım ama sımdı her ıkısındede pes'i tercıh ederım fifa12 yukledım tusları degısmıyordu malesef en ıyısı pes :D

öyle saçma şey mi olur oyunu beğenmemiş olabilirsin ama tuşların yerini değiştirmeyi bilmiyorsun diye oyunun ne kabahati var :D

goldonfreeman

goldonfreeman

Üye
öyle saçma şey mi olur oyunu beğenmemiş olabilirsin ama tuşların yerini değiştirmeyi bilmiyorsun diye oyunun ne kabahati var :D

tuslar degısmıyor ınternettende baktım kol taktım pc ye kosu tusu R1 olcagına R2 de calısıyor bu fıfa 12 begenmedım menu olarakda

India

India

Üye
tamam öyle olsun :d

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
ben çok rahat değiştiriyoru

ve joypad'le onamak daha zekli. :ehe

MrExpert

MrExpert

Üye
PES 5, 6 , 11, 12 daha iyi ama fifada 7 , 8 ,9 ,10 daha iyi çünkü pes bu konuda daha tecrubesız bence...

India

India

Üye
PES 5, 6 , 11, 12 daha iyi ama fifada 7 , 8 ,9 ,10 daha iyi çünkü pes bu konuda daha tecrubesız bence...

tam tersine pes 2010'dan sonra düşüşe geçti fifa 11 ile birlikte en iyi dönemini yaşıyor

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
FIFA oynadıktan sonra PES oynamak komedi gibi geliyo bana. :D

brqsalvo

brqsalvo

Üye
Bana da PES oynadıktan sonra FIFA komedi geliyo neyse herkesin bi oyunda istediği farklıdır.FIFA 07 oynuyodum bi aralar al Ronaldinho'yu orta saha yuvarlağından vur kaleye gol.Aynen böyle kimse inkar etmesin 4 yıldır doğru düzgün FIFA oynamamışımdır. :D

India

India

Üye
Bana da PES oynadıktan sonra FIFA komedi geliyo neyse herkesin bi oyunda istediği farklıdır.FIFA 07 oynuyodum bi aralar al Ronaldinho'yu orta saha yuvarlağından vur kaleye gol.Aynen böyle kimse inkar etmesin 4 yıldır doğru düzgün FIFA oynamamışımdır. :D

bizde onu diyoruz sadece fifa 10 ile kendilerine geldiler biraz 11de çok büyük yükseliş vardı 12 müthiş zaten. Ayrıca ben pes 12'yide beğendim pes11 den daha zevkli diyebilirim tek sorun top sanki adamların ayağına yapışık gibi olması onun dışında oynanış,oyun içindeki yenilikler iyi olmuş.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
    Konu Sahibi
bizde onu diyoruz sadece fifa 10 ile kendilerine geldiler biraz 11de çok büyük yükseliş vardı 12 müthiş zaten. Ayrıca ben pes 12'yide beğendim pes11 den daha zevkli diyebilirim tek sorun top sanki adamların ayağına yapışık gibi olması onun dışında oynanış,oyun içindeki yenilikler iyi olmuş.

​ yapışık gibi değil yağışık :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt