Metin MF
Üye
Evet çok dosya var ama hepsini değiştirmeyiz Ben uygun olunca değiştirmeye çalışırım. En azından real Barça arsenal city Galatasaray fenerbahçe gibi takımları düzenlesek yeterli
Ama o da zor her şey çok karışık
Evet çok dosya var ama hepsini değiştirmeyiz Ben uygun olunca değiştirmeye çalışırım. En azından real Barça arsenal city Galatasaray fenerbahçe gibi takımları düzenlesek yeterli
sen bunu 2015 e güncelleyemez misin kardeş türkiye liği flnCidden bunun için uğraştıysan helal olsun indiriyorum![]()

kardeşim ne güzel açmışsın tamam iştebu da ekran görüntüsü. düşünün sadece oyuncular 8312 tane, bi de takımlar falan var
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bak şimdi ordan örneğin münih kroos u al real in altına yapıştır kroos un yerine de xabi yapıştır hepsi bu 

Yaparsan herkes sana minnettar kalacak kardesim bide turkiye ligi olsa super olurHerşeyi hex den mi yaptın
He başkası yapmış nerden aldın peki dailymobile danmı? söz vermiyim ama boş zamanımda 2015 gelebilir yalnız bana kaynağı vermen gerekiyor.
kayahan dosyalarıHerşeyi hex den mi yaptın
He başkası yapmış nerden aldın peki dailymobile danmı? söz vermiyim ama boş zamanımda 2015 gelebilir yalnız bana kaynağı vermen gerekiyor.
konumuzda bahsi geçen main.bin dosyası SQL veritabanıhex editörle png dosyalarına erişim sağlayamıyorum çok karışık sql .bin leri açmıyor isimleri değiştirirsem şükür
aklımda pes 2011 olan png yi 14 le değiştirmek vardı çünkü
açmaya çalıştığın uygulama hatalı veya yanlış yapıyorsunsenin verdiğin program iyi işe yarıyor nasıl yapılacağını da öğrendim ama değiştirince hata veriyor. yoksa takım adlarını oyuncu transferleri yapılabilir biraz uğraştırıyor oyuncunun numarasını takımın numarasını bulup değiştirmek lazım ama değiştince hata ile karşılaşıyorumŞimdi PC'ye geçtim bakıcam
Beyler binlerce veri var bunlarla uğraşılmaz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu programı indirin sol üstte open database'ten main.bin dosyasını seçin başlayın eğer yapmak isteyen varsa
senin verdiğin program iyi işe yarıyor nasıl yapılacağını da öğrendim ama değiştirince hata veriyor. yoksa takım adlarını oyuncu transferleri yapılabilir biraz uğraştırıyor oyuncunun numarasını takımın numarasını bulup değiştirmek lazım ama değiştince hata ile karşılaşıyorum