2015 kadroları falan yapılırsa süper ötesi olur bide androidteki gibi super chalenge transfer falan yapılan pes yapılamaz mı cvb yazın
bin dosyası açan program var mı bilmem ama benim dediğim android pes 2012 deki gibi super chalenge modu yapılabilir mi bu oyuna orada maç yapıp para kazanıyon ve ronaldo messiyi falan takımına alıyon öyle bişey olabilir mi menejer gibi ama maçları sen yapıonBilgisayarla 15 kadroları yapılır main.bin dosyasının içinde mevcut isimler.. Zaten 14-15 arasında fazla transfer gerekmez.. Örneğin kroos james real e pandev gs ye diego fb ye toplasan 50 oyuncuyu geçmez iki saatlik iş..
Arkadaşlar telefonla bin dosyası açan ve düzenleyen bir proğram varmıdır varsa 15 e güncellemek benden![]()
bin dosyası açan program var mı bilmem ama benim dediğim android pes 2012 deki gibi super chalenge modu yapılabilir mi bu oyuna orada maç yapıp para kazanıyon ve ronaldo messiyi falan takımına alıyon öyle bişey olabilir mi menejer gibi ama maçları sen yapıonBilgisayarla 15 kadroları yapılır main.bin dosyasının içinde mevcut isimler.. Zaten 14-15 arasında fazla transfer gerekmez.. Örneğin kroos james real e pandev gs ye diego fb ye toplasan 50 oyuncuyu geçmez iki saatlik iş..
Arkadaşlar telefonla bin dosyası açan ve düzenleyen bir proğram varmıdır varsa 15 e güncellemek benden![]()
bin dosyası açan program var mı bilmem ama benim dediğim android pes 2012 deki gibi super chalenge modu yapılabilir mi bu oyuna orada maç yapıp para kazanıyon ve ronaldo messiyi falan takımına alıyon öyle bişey olabilir mi menejer gibi ama maçları sen yapıon
bin dosyası açan program var mı bilmem ama benim dediğim android pes 2012 deki gibi super chalenge modu yapılabilir mi bu oyuna orada maç yapıp para kazanıyon ve ronaldo messiyi falan takımına alıyon öyle bişey olabilir mi menejer gibi ama maçları sen yapıon
nereye ekledin güncelledin mi konuyu tekrar mı bin dosyasınu indirip privateye atcazO kadar özellik ekleneceğini sanmıyorum ama futbolcu isimleri yazmak basittir
Bu arada oyunun yeni müziklerinide ekledim
nereye ekledin güncelledin mi konuyu tekrar mı bin dosyasınu indirip privateye atcaz
güncellemişsin yeni gördüm hemenn indiriyom
trabzon sporu eklemişinya türkiye liğini falan ekleyemen mi bundesliga eklenmiş
Symbian'da X-Plore var hex editlemek için ama yetmez sanırım.Oyunu ben yapmadım müzikler yeni eklendi
Bildiğiniz güzel bir hex editör varsa link atın arkadaşlar bin i edit yapabilirsem 15 gelir
Symbian'da X-Plore var hex editlemek için ama yetmez sanırım.
x plore veya başka bir dosya yöneticisi uygulama yükleyip bulabilirsinprivate klasörünü bulamıyorumyardım edin lütfen
Kardeşim bu yamayı ben yapmadım sadece paylaştımbundesliga geldi oyuna türkiye liği gelemez mi yani cvb ver
Uğraşan olursa yapılırKardeşim bu yamayı ben yapmadım sadece paylaştım
Oyun yapıldığından beri herkes istiyordu güncelleme yapılmasınıAllah razı olsun ne diyeyim en çok istediğim şeydi duygulandım hahah![]()
![]()

private klasörünü bulamıyorumyardım edin lütfen
benim verdiğim link vardı onu indir tek şekilde hallet, indirip yüklüyorsun bu kadar, hack var değil mi telefonda ?xplore ile denedim private klasörünü gördü Ama ne açabiliyorum ne silebiliyorum
hacksiz telefonumbenim verdiğim link vardı onu indir tek şekilde hallet, indirip yüklüyorsun bu kadar, hack var değil mi telefonda ?