Spor PES 2014 HD symbian^3

Sponsorlu Bağlantılar

mars259

mars259

Üye
süpersiniz oldu bundesliga falan Allah razı olsun valla

• Beğen
Tepkiler: Raso66

Raso66

Raso66

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bilgisayarı olan bir kardeşimizin 2015 kadrolarını güncellemesi rica olunur zaten çoğu güncel..

mars259

mars259

Üye
2015 kadroları falan yapılırsa süper ötesi olur bide androidteki gibi super chalenge transfer falan yapılan pes yapılamaz mı cvb yazın

Raso66

Raso66

Üye
    Konu Sahibi
2015 kadroları falan yapılırsa süper ötesi olur bide androidteki gibi super chalenge transfer falan yapılan pes yapılamaz mı cvb yazın

Bilgisayarla 15 kadroları yapılır main.bin dosyasının içinde mevcut isimler.. Zaten 14-15 arasında fazla transfer gerekmez.. Örneğin kroos james real e pandev gs ye diego fb ye toplasan 50 oyuncuyu geçmez iki saatlik iş..
Arkadaşlar telefonla bin dosyası açan ve düzenleyen bir proğram varmıdır

Son düzenleme:
mars259

mars259

Üye
Bilgisayarla 15 kadroları yapılır main.bin dosyasının içinde mevcut isimler.. Zaten 14-15 arasında fazla transfer gerekmez.. Örneğin kroos james real e pandev gs ye diego fb ye toplasan 50 oyuncuyu geçmez iki saatlik iş..
Arkadaşlar telefonla bin dosyası açan ve düzenleyen bir proğram varmıdır varsa 15 e güncellemek benden :oke:
bin dosyası açan program var mı bilmem ama benim dediğim android pes 2012 deki gibi super chalenge modu yapılabilir mi bu oyuna orada maç yapıp para kazanıyon ve ronaldo messiyi falan takımına alıyon öyle bişey olabilir mi menejer gibi ama maçları sen yapıon
Arkadaşlar telefonla bin dosyası açan ve düzenleyen bir proğram varmıdır varsa 15 e güncellemek benden :oke:
bin dosyası açan program var mı bilmem ama benim dediğim android pes 2012 deki gibi super chalenge modu yapılabilir mi bu oyuna orada maç yapıp para kazanıyon ve ronaldo messiyi falan takımına alıyon öyle bişey olabilir mi menejer gibi ama maçları sen yapıon

Raso66

Raso66

Üye
    Konu Sahibi

O kadar özellik ekleneceğini sanmıyorum ama futbolcu isimleri yazmak basittir
Bu arada oyunun yeni müziklerinide ekledim

mars259

mars259

Üye
O kadar özellik ekleneceğini sanmıyorum ama futbolcu isimleri yazmak basittir
Bu arada oyunun yeni müziklerinide ekledim
nereye ekledin güncelledin mi konuyu tekrar mı bin dosyasınu indirip privateye atcaz
güncellemişsin yeni gördüm hemenn indiriyom
trabzon sporu eklemişinya türkiye liğini falan ekleyemen mi bundesliga eklenmiş

Raso66

Raso66

Üye
    Konu Sahibi
nereye ekledin güncelledin mi konuyu tekrar mı bin dosyasınu indirip privateye atcaz
güncellemişsin yeni gördüm hemenn indiriyom
trabzon sporu eklemişinya türkiye liğini falan ekleyemen mi bundesliga eklenmiş

Oyunu ben yapmadım müzikler yeni eklendi

Son düzenleme:
Metin MF

Metin MF

Üye
Oyunu ben yapmadım müzikler yeni eklendi
Bildiğiniz güzel bir hex editör varsa link atın arkadaşlar bin i edit yapabilirsem 15 gelir
Symbian'da X-Plore var hex editlemek için ama yetmez sanırım.

mars259

mars259

Üye
bundesliga geldi oyuna türkiye liği gelemez mi yani cvb ver

fuckerbunny

Üye
private klasörünü bulamıyorum :( yardım edin lütfen

Eduardo58

Eduardo58

Üye
Allah razı olsun ne diyeyim en çok istediğim şeydi duygulandım hahah :D :)

• Beğen
Tepkiler: Raso66
Raso66

Raso66

Üye
    Konu Sahibi
bundesliga geldi oyuna türkiye liği gelemez mi yani cvb ver
Kardeşim bu yamayı ben yapmadım sadece paylaştım
Kardeşim bu yamayı ben yapmadım sadece paylaştım
Uğraşan olursa yapılır
Allah razı olsun ne diyeyim en çok istediğim şeydi duygulandım hahah :D :)
Oyun yapıldığından beri herkes istiyordu güncelleme yapılmasını :)
private klasörünü bulamıyorum :( yardım edin lütfen

x plore veya başka bir proğramla yapmalısın

Son düzenleme:
mars259

mars259

Üye
hım anladım uğraşan olursa yapılır yama inşallah yapan çıkar bide 2015 olsa kadrolar

Raso66

Raso66

Üye
    Konu Sahibi
Biri yapar inşallah

fuckerbunny

Üye
xplore ile denedim private klasörünü gördü Ama ne açabiliyorum ne silebiliyorum

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
xplore ile denedim private klasörünü gördü Ama ne açabiliyorum ne silebiliyorum
benim verdiğim link vardı onu indir tek şekilde hallet, indirip yüklüyorsun bu kadar, hack var değil mi telefonda ?

Üst Alt