Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SporPES 2014 HD Symbian^3 [2015 güncel transferler]
Sponsorlu Bağlantılar
azattt
Üye
birde verdiğin linkten indirip kopyalayıp dene. Okuyorsa sorun bendedir
Raso66
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar deneyenler yorum yazabilirmi
bakalım diğer arkadaslarımızda aynı sorun mevcut mu @azattt şöyle dene isimde iki kere zip yazıyor ya sen onu bir e düşür zip yaz çıkar dene
çok süper bişey yapmışsınız teşekkür ederim bende çalışıyor diğer arkadaslarımızda denesin bunu atayım.
Bende tek bir sis yapmayı isterdim ama imkanlarım kısıtlı
slymnsrk
Üye
şimdi raso nunkinimi kurcaz mestunkinimi
Raso66
Üye
Konu Sahibi
Yanlız arkadaşlar sis i direk yüklerseniz kupa kayıtları gidebilir.. Ama kopyalayıp yaparsanız bişey olmaz sizin tercihiniz
kardeşim önce bi benimkini yap bi haber ver.. Benimki olursa o da yüksek ihtimalle olur
tekrar hatırlatayım yama bnde çalışıyor deneyip attım + çok emek harcadım
Yanlız arkadaşlar sis i direk yüklerseniz kupa kayıtları gidebilir.. Ama kopyalayıp yaparsanız bişey olmaz sizin tercihiniz
kardeşim önce bi benimkini yap bi haber ver.. Benimki olursa o da yüksek ihtimalle olur
tekrar hatırlatayım yama bnde çalışıyor deneyip attım + çok emek harcadım
yok ben çalıştığını biliyorumda bi arkadaş çalışmıyor olmuyor demişti ondan sordum
slymnsrk
Üye
yani ikiside aynı bişi değişmiyo eminsiniz demi
Raso66
Üye
Konu Sahibi
Değişmez kardes onu direk yüklersin bunu kopyalayıp yaparsn o sis i de koycam zaten
Eduardo58
Üye
Başka siteye upload eder misin? Upload da hata olmuş olabilir. Çünkü 29 MB lık dosya sadece 29 bayt gözüküyor. Evet evet kesinlikle upload da hata yapmışsınız. MediaFire veya ZippyShare a dener misin?
Raso66
Üye
Konu Sahibi
Arkadaşlar ben indir dediğimde 29.0 mb yazıyor sıkıntı olmaması lağzım
Arkadaslar slow download a tıklayınız
Bi arkadaş indirmiş çalışmış
azattt
Üye
indirmede sıkıntı yok opera mini değil de başka tarayıcı ile deneyip slow download tıklayın. Ben sadece dosyayı zıp'ten çıkarınca sorun yaşıyorum Onu da bir de bilgisayardan deneyelim