Uygulama pes 2012 sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

anilari35

anilari35

Üye
fifa 12 yükle kardeş D

Msakii

Üye
    Konu Sahibi
fifa 12 yükle kardeş D

Kurması kolaymı linkini ver indireyim

- - - Eklendi - - -

fifa 12 yükle kardeş D

- - - Eklendi - - -

apk :

sd :

buradan indir ben de burdan indirdim

Bunları indirip kursak olacakmı

The Shadow

The Shadow

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Bunları indirip kursak olacakmı
dalga mı geçiyosun :D ben can sıkıntısı için mi link veriyom burda ?? :D

Msakii

Üye
    Konu Sahibi
The Shadow

The Shadow

Üye
Pardon ben köyde yaşadıgım icin ! İndirme zor oluyo kurmasını anlat ben indirmeye başlayım
indirince içinde data ve obb klasorleri çıkcak datayı Android-data ya obb yi de Android-obb ye atcaksın apk yı da canının istediği yere :) sonra apk yı kuracaksın olcak bitcek :)

- - - Eklendi - - -

anlamadıysan video koyabilirim

Msakii

Üye
    Konu Sahibi

indirince içinde data ve obb klasorleri çıkcak datayı Android-data ya obb yi de Android-obb ye atcaksın apk yı da canının istediği yere :) sonra apk yı kuracaksın olcak bitcek :)

- - - Eklendi - - -

anlamadıysan video koyabilirim

yaw linkleri yeniler misin video da koy bir bakim

The Shadow

The Shadow

Üye
senin verdiyin linklerden indiremiyoruum
zippyshare de sağ üstteki download now a tıkla uploaded ta da ücretsiz indirmeye tıkla 30 sn bekle captcha yı çoz download a tıkla insin arkadaş nesini anlamıyousun ??

Msakii

Üye
    Konu Sahibi

zippyshare de sağ üstteki download now a tıkla uploaded ta da ücretsiz indirmeye tıkla 30 sn bekle captcha yı çoz download a tıkla insin arkadaş nesini anlamıyousun ??

aynen dediyini yaptım ama indirme olmuyor

Msakii

Üye
    Konu Sahibi

NovaThor 800 MHz çift çekirdek te ne yapacaksın ??

hic öylesine sordum yaw ben bir türlü yapamadım olmadı 1 aydır ugraşıyorum ama olmadı yoruldum wala bide s3 mini kulanıyoruym Allah belasını versin

- - - Eklendi - - -

NovaThor 800 MHz çift çekirdek te ne yapacaksın ??

hic öylesine sordum yaw ben bir türlü yapamadım olmadı 1 aydır ugraşıyorum ama olmadı yoruldum wala bide s3 mini kulanıyoruym Allah belasını versin

The Shadow

The Shadow

Üye

- - - Eklendi - - -

yine de sakin ol :bilmm küçücük bir şey için bela okuma

- - - Eklendi - - -

bu anlatıklarımı bir pc den yaparsın gayet sorunsuz bir şekilde iner. Şimdi yeni farkettim bu linkl eri mobilden ben de indiremiyorum. Pc den indirip kuracaksın sen once bi şu dosyaları bi şekilde indir sonra kurulumu ozelden atarım zor birşey değil o.

Msakii

Üye
    Konu Sahibi

yine de sakin ol :bilmm küçücük bir şey için bela okuma

- - - Eklendi - - -

bu anlatıklarımı bir pc den yaparsın gayet sorunsuz bir şekilde iner. Şimdi yeni farkettim bu linkl eri mobilden ben de indiremiyorum. Pc den indirip kuracaksın sen once bi şu dosyaları bi şekilde indir sonra kurulumu ozelden atarım zor birşey değil o.

pc nerde bende pc yok

The Shadow

The Shadow

Üye
pc nerde bende pc yok
dur şimdi daha iyi bir siteye upload ediyorum yine de dolphin browser lazım o kurulu demi şuan ?? indireceğin yerde yer aç bi 450 mb lik yeni linki vercem şimdi

- - - Eklendi - - -

bir de şunu dolphin browserle indir indirebildiysen datayı upload ederim :D

Msakii

Üye
    Konu Sahibi

dur şimdi daha iyi bir siteye upload ediyorum yine de dolphin browser lazım o kurulu demi şuan ?? indireceğin yerde yer aç bi 450 mb lik yeni linki vercem şimdi

- - - Eklendi - - -

bir de şunu dolphin browserle indir indirebildiysen datayı upload ederim :D

dolphin bende var şuan

Takipçi Satın Al

Üst Alt