pes daha iyififa 12 yükle kardeş D

fifa 12 yükle kardeş D
fifa 12 yükle kardeş D
apk :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sd :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buradan indir ben de burdan indirdim
dalga mı geçiyosunKurması kolaymı linkini ver indireyim
- - - Eklendi - - -
Kurması kolaymı linkini ver indireyim
- - - Eklendi - - -
Bunları indirip kursak olacakmı
ben can sıkıntısı için mi link veriyom burda ?? 
dalga mı geçiyosunben can sıkıntısı için mi link veriyom burda ??
![]()
indirince içinde data ve obb klasorleri çıkcak datayı Android-data ya obb yi de Android-obb ye atcaksın apk yı da canının istediği yerePardon ben köyde yaşadıgım icin ! İndirme zor oluyo kurmasını anlat ben indirmeye başlayım
sonra apk yı kuracaksın olcak bitcek 
indirince içinde data ve obb klasorleri çıkcak datayı Android-data ya obb yi de Android-obb ye atcaksın apk yı da canının istediği yeresonra apk yı kuracaksın olcak bitcek
- - - Eklendi - - -
anlamadıysan video koyabilirim
linkleri yenileyecek vaktim yok http://www.maxicep.com/android-oyun/android-pes-2012-nasil-yuklenir-iste-cozumu-806399.htmlyaw linkleri yeniler misin video da koy bir bakim

linkleri yenileyecek vaktim yok http://www.maxicep.com/android-oyun/android-pes-2012-nasil-yuklenir-iste-cozumu-806399.html
buradan kuruluma bakarsın anlaman lazım yani büyük ihtimalle konuyu açan 1 gününü harcamıştır bu konuya![]()
zippyshare de sağ üstteki download now a tıkla uploaded ta da ücretsiz indirmeye tıkla 30 sn bekle captcha yı çoz download a tıkla insin arkadaş nesini anlamıyousun ??senin verdiyin linklerden indiremiyoruum
zippyshare de sağ üstteki download now a tıkla uploaded ta da ücretsiz indirmeye tıkla 30 sn bekle captcha yı çoz download a tıkla insin arkadaş nesini anlamıyousun ??
nereden indiriyorsan o cihaz sorunlu başka bir cihazdan indirmen lazımaynen dediyini yaptım ama indirme olmuyor
nereden indiriyorsan o cihaz sorunlu başka bir cihazdan indirmen lazım
NovaThor 800 MHz çift çekirdek te ne yapacaksın ??senin kulandıgın mobil in cpu markasıne
NovaThor 800 MHz çift çekirdek te ne yapacaksın ??
NovaThor 800 MHz çift çekirdek te ne yapacaksın ??
yine de sakin olhic öylesine sordum yaw ben bir türlü yapamadım olmadı 1 aydır ugraşıyorum ama olmadı yoruldum wala bide s3 mini kulanıyoruym Allah belasını versin
- - - Eklendi - - -
hic öylesine sordum yaw ben bir türlü yapamadım olmadı 1 aydır ugraşıyorum ama olmadı yoruldum wala bide s3 mini kulanıyoruym Allah belasını versin
küçücük bir şey için bela okumabu anlatıklarımı bir pc den yaparsın gayet sorunsuz bir şekilde iner. Şimdi yeni farkettim bu linkl eri mobilden ben de indiremiyorum. Pc den indirip kuracaksın sen once bi şu dosyaları bi şekilde indir sonra kurulumu ozelden atarım zor birşey değil o.
zippyshare de sağ üstteki download now a tıkla uploaded ta da ücretsiz indirmeye tıkla 30 sn bekle captcha yı çoz download a tıkla insin arkadaş nesini anlamıyousun ??
yine de sakin olküçücük bir şey için bela okuma
- - - Eklendi - - -
bu anlatıklarımı bir pc den yaparsın gayet sorunsuz bir şekilde iner. Şimdi yeni farkettim bu linkl eri mobilden ben de indiremiyorum. Pc den indirip kuracaksın sen once bi şu dosyaları bi şekilde indir sonra kurulumu ozelden atarım zor birşey değil o.
dur şimdi daha iyi bir siteye upload ediyorum yine de dolphin browser lazım o kurulu demi şuan ?? indireceğin yerde yer aç bi 450 mb lik yeni linki vercem şimdipc nerde bende pc yok

dur şimdi daha iyi bir siteye upload ediyorum yine de dolphin browser lazım o kurulu demi şuan ?? indireceğin yerde yer aç bi 450 mb lik yeni linki vercem şimdi
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbir de şunu dolphin browserle indir indirebildiysen datayı upload ederim![]()
e indir o zamandolphin bende var şuan
dolphin den gir ama internete