Pro Evolution Soccer 2015| Ana Konu| Oynayıcıları Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Pro Evolution Soccer 2015| Ana Konu| Oynayıcıları Kulübü

Tüm PES oyunlarını düşünün. PES 6'yı aklınıza getirin. Serinin oyuncuları gayet iyi bilirler PES 6'dan beri kayda değer oyun gelemedi. Sene 2014 oldu hâlâ "PES 6 gibi bir oyun gelemedi" laflarını duyuyoruz".

Birçok PES oyuncusu ya FIFA'ya geçti veya hepimizin bildiği üzere PES 2013'ü hâlâ oynamakta.
Konami üzerlerindeki baskıyı atmak ve oyunu daha iyi hale getirmek zorunda olduklarını uzun zamandır biliyor. Konami PES 2014'ü yeni oyun motoru ve Fox Engine kullanarak yapmaya çalıştı ve fakat başarılı olamadı.
Büyük bir zarar elde ederek değerli kitlesinin bir kısmını da kaybetti ve doğal olarak PES 2015'de aynı hataya düşmek istemiyor. Açıkçası ben pes 2014 üde çok beğendim. :)

Konami kendilerine Avrupa'dan yeni danışmanlar bularak oyunu Avrupa'ya açmayı ve oradaki insanların oyuna ilgi duymalarını amaçlıyor. :)

PES 2015'i de bunu düşünerek yeniden tasarladılar. Yeni oyun modları eklediler ve oyun motorunu geliştirerek daha gerçekçi bir oyun yapmayı başardılar.

Bütün bir sene boyunca Konami'den iddalı açıklamalar geldi ve çoğu kesim bunu tartıştı. Eğer bu oyunda kötü çıkarsa bu PES serisinin acı kaybı ve belki de sonu olabilir.

Yeni nesilde 1080p ve 60 FPS'de oynanacak olan PES 2015 gerçekten iyi hazırlanmış gözüküyor.
Konami hatalarından bu sene ders almış gibi gözüküyor.
Ayrıca şöyle bir gerçek var ki PES oyuncuları artık evlerinde tek başlarına oyunu oynamıyorlar. Kaçımız bir arkadaşımız olmadan PES'in yüzüne baktı? Sorunun cevabı azdır.

Gelelim sona bu konuda PES 2015 oyununu Ps3 konsolumda beraber online oynamak isteyen arkadaşlar için açtım veya almak isteyipte kafası karışanlar için. Elbette şuan fifa 15 daha iyi fakat sizde benim gibi bir PES bağımlısıysanız ne kadar iyi olsada PES ten vazgeçmemişsinizdir.

Sadece konuşmalarda şu ifadeleri kullanmamanızı rica ediyorum.

"PES 13 daha iyi, ben almam gereksiz olmuş" gibi yorumlar atmayınız. Emeğe saygı açısından lütfen buna uyun. Teşekkürler... Oyunu bizzat kendim alacağım ve fiyatlarını yazacağım.

Pes 2015 PC sistem gereksinimleri;

Minimum Sistem Gereksinimleri:

İşletim Sistemi :Win XP 32 ya da daha üst bir versiyon
İşlemci :Core 2 Quad Q6600 2.4GHz ya da Phenom 9750 Quad-Core
RAM : 2 GB
Gerekli Boş Harddisk Alanı : 10 GB
Ekran kartı :GeForce GTX 650 1GB ya da Radeon HD 5770 512MB(+512MB)
DirectX :DX 9

Tavsiye Edilen Sistem Gereksinimleri:

İşletim Sistemi :Win 7 64 ya da daha üst bir versiyon
İşlemci :Core i7-920 Quad 2.67GHz ya da FX-8100
RAM : 4 GB
Gerekli Boş Harddisk Alanı : 10 GB
Ekran kartı :GeForce GTX 460 ya da Radeon HD 6870(+1024MB)
DirectX :DX 9

Oyun Hakkında Videolar:

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Ben oyunu aldım gerçekten tek kelimeyle muhteşem eskiden orta seviyede 6 7 gol atarken şimdi bi o kadar yiyorum :D keşke yorgunluk olmasaydı ama neyse 80. Dakikaya kadar idare ediyoruz. :)