persi0.sys dosyası lazım deep freeze için

Sponsorlu Bağlantılar

alemburda

alemburda

Üye
    Konu Sahibi
persi0.sys dosyası lazım deep freeze için
geçenlerde 6 mblık C hardiskimde bir kaç dosya buldum hatta bazıları sıfır dı. bu dosyaların hepsini silmeye çalıştım. persi0.sys dosyası çalışır durumda olduğu için silmedi bende inantlaştım ve unlocker yardımıyla sildim akşam düzgünce pcyi kapattım sabah açılmıyor. bildiğiniz gibi mavi ekran hatası aldım sorun persi0.sys dosyasının olmayışından deepfreeze de kullanılan bir dosya. geri dönüşüm kutumdaydı dosya silmedim ama pcnin açılmayışı sebebiyle geri alamadım D harddiskime Vista yükledim ama geri dönüşüm kutusunun içindeki dosyalar kullanıcılara göre nerede saklanıyor bir den fazla hesap yani nasıl geri alabilirim.

veya persi0.sys dosyasını biri upload edebilirse oda olur.

Lütfen yardım edin arkadaşlar... Buğün bana yarın size:mahcup:

Mr.Crunch

Mr.Crunch

Üye
Selamlar,
Bir dosyanın ne için kullanıldığını bilmeden silmenin cezası ne yazıkki böyle uğraşmak olabiliyor.
Bende NTLDR'yi silmiştim gereksiz diye :agla Zar zor formatsız kurtardım bilgisayarı.

Öncelikle geçmiş olsun. Büyük ihtimalle persi0.sys dosyaları her kuruluma özel olarak üretiliyor ve başkasından alacağınız dosya sizin işinize yaramayacak (emin değilim yine de çalışabilir).

Bu kadar uğraşacağınıza sistemi Vista üzerinden açıp, C'deki yedekleri alıp C'ye yeniden sistem kurun. Çok daha zahmetsiz olur.

Geri almayı deneyecekseniz yine bir şeyler söylemeyi deneyeyim. Geri dönüşüm kutuları her sürücünün kök dizininde RECYCLER klasöründe bulunur. Yani C sürücüsü için C:\RECYCLER klasörüne bakacaksınız.

Bu klasörün içine girdiğiniz zaman S-1-5-5668... şeklinde uzayıp giden bazı klasörler görürsünüz. Bu klasörler sizin silinen dosyalarınızın bulunduğu yerlerdir ve bilgisayardaki her kullanıcı için ayrı klasörler oluşturulmuştur. Zira bu klasörlerin bu karmaşık isimleride aslında windows işletim sisteminin kullancıyı oluşturduğu sırada kullanıcıya verdiği unique id'dir. Neyse detaya girmeye gerek yok.

Bu klasörleri gezip, bunların içindeki dosyaları erişebileceğiniz yere aldığınız zaman dosyalara erişebileceksiniz.

Şöyle resimle anlatmaya çalışayım.
deneme.png isimli, Masaüstümde bulunan dosyayı sildiğim zaman komut isteminde şunları yaptım. Geri Dönüşüm Kutumda sadece bir tane dosya olduğunu biliyorum. Ancak deneme.png dosyam, komut isteminde normal isminde gözükmüyor.

Aşağıda, geri dönüşümün içini, kurtarma işlemini ve kurtarma sonrasını gösteren 3 tane resim veriyorum. Umarım işine yarar. Unutma: Oradaki S-1-5 ile başlayan klasör, senin bilgisayarında farklı bir isimde olacak!

Aşağıdaki işlem, tüm dosyaları C:'deki kurtar klasörüne atar.

ve Yaşasın!!! Dosya kurtuldu!!

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Biyerden buldum uploadladım...Umarım işine yarar...Ayrıca sistemde 0 BYTE olarak görünen bazı dosya ve klasörler sistemin kararlı çalışması için gereklidir...Bunları manuel temizlemek yerine sistem temizlik programları (örneğin ccleaner) kullanarak silin...

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: bymen07

harikagenc2

Üye
tşkr ler

Üst Alt