Peri Kızı' nı seviyoruz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok şey beklerseniz çok beklemiş olursunuz,unutulmamalı her insanın buradakı hayatı harici bir de ekonomik durumlarıyla;ailesiyle yaşadığı sorunlarıyla,sevgilisiyle,arkadaşıyla,okuluyla cebelleştiği bir de gerçek yaşam var.
Burası bizim bir soluklanalım dediğimiz yerlerden birisi. Kimilerinin tuzu kurudur tabiri caizse. Ama herkesin de değildir hani. Yanlış anlama Burcu,bunu sana hitaben değil genele açmak söylemek istedim.

Ben mesela bu daha çoookkkk bekleyenler arasındaymışım sonradan anladım. Her statüde insanın sıcak paraya ihtiyacı vardır. Zengin fakir fark etmez. En zengin olan devlet onun bile sıcak paraya ihtiyacı vardır. Hayatta kimsenin hiçbir zaman parası yetmeyecektir. Para kazanmaktan daha önemli olan tek şey insan kazanmaktır. Çünkü çevren varsa paran zaten bir şekilde olur. Bana hitaben yazmadığını biliyorum sorun değil Maxicepe geri dönmeden önce sinirlerimi aldırdım

Bak o kadar insanın hayatında sorun olabilecek şeylerden bahsettim sen bir tek parayı almışsın.

Bak o kadar insanın hayatında sorun olabilecek şeylerden bahsettim sen bir tek parayı almışsın.

Teker teker değineyim o zaman ailesiyle yaşadığı sorunlarıyla; kimin ailesinde sorun yoktur ki

sevgilisiyle; Açmayayım bile. Herkesin az yada çok aşk hayatı problemli dir.

arkadaşıyla; Bu kavrama önem veren çok fazla kalmadığı için bahsetmeye bile değmez

okuluyla; Her öğrencinin vardır. Bu konuda enes konuşsun mesela.
Benim hepsinden bolca vardı mesela Ama garip olan bunlar sitedeki ARKADAŞLARIMI YADA ARKADAŞ OLARAK GÖRDÜĞÜM İNSANLAR merak etmeme engel olamadı

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Şimdi abla öyle sallama profilini kapatsan bile ben sana ne oldu diye soruyordum dertlesiyorduk öyle değil mi
Yahu bir kere attığım mesajlara bile cevap vermiyorsun
Profilinde kaç tane mesaj birikti, sen cevap vermezsen millet sormaz ki
Mesela benim derdim okul, zayıflar dize kadar
Ama o başka forum başka

Yoktum ama tatlım nasıl atayım. Ama yarından sonra aktifleşiyorum artık. Her mesajına cevap vereceğim

E herkesin kendimiz gibi olamayacağını bilecek yaştayız değil mi

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şimdi gelmedin mi
Şimdi at, yahu hiçbiriniz düşünmüyorsunuz

Tam olarak yarın gelicem bıkacaksın benım mesajlarımdan söylemedı deme

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben senden bıkmam Abla

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sen bıkabilirsin amma

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Bıktık yahu bu Burcu ablandan

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bıktıysan konuya girme sen de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...