' KalendeR '
Üye
Çok şey beklerseniz çok beklemiş olursunuz,unutulmamalı her insanın buradakı hayatı harici bir de ekonomik durumlarıyla;ailesiyle yaşadığı sorunlarıyla,sevgilisiyle,arkadaşıyla,okuluyla cebelleştiği bir de gerçek yaşam var.
Burası bizim bir soluklanalım dediğimiz yerlerden birisi. Kimilerinin tuzu kurudur tabiri caizse. Ama herkesin de değildir hani. Yanlış anlama Burcu,bunu sana hitaben değil genele açmak söylemek istedim.
Bak o kadar insanın hayatında sorun olabilecek şeylerden bahsettim sen bir tek parayı almışsın.
Yok canım ne oklavası. Aslında konuya gerçekten gerek yoktu. Ben biliyorum beni kimin sevip sevmediğini. Sadece Enes'e haklılığımı göstermiş oldum. Gördün mü tatlımBen ölsem kimsenin ruhu duymaz. Bir kaç kişi hatırlar onlarda 1 elin parmağını geçmez. Yokluğumda gördüm ben bunu. Onlar yokken profillerini aşındırdığım kişiler, çabuk gel diye yalvardığım, telefonlar açtığım insanlar tarafından merak edilmedim bile
Şimdi abla öyle sallama profilini kapatsan bile ben sana ne oldu diye soruyordum dertlesiyorduk öyle değil mi
Yahu bir kere attığım mesajlara bile cevap vermiyorsun
Profilinde kaç tane mesaj birikti, sen cevap vermezsen millet sormaz ki
Mesela benim derdim okul, zayıflar dize kadar
Ama o başka forum başka
E herkesin kendimiz gibi olamayacağını bilecek yaştayız değil miTeker teker değineyim o zaman ailesiyle yaşadığı sorunlarıyla; kimin ailesinde sorun yoktur ki
sevgilisiyle; Açmayayım bile. Herkesin az yada çok aşk hayatı problemli dir.
arkadaşıyla; Bu kavrama önem veren çok fazla kalmadığı için bahsetmeye bile değmez
okuluyla; Her öğrencinin vardır. Bu konuda enes konuşsun mesela.
Benim hepsinden bolca vardı meselaAma garip olan bunlar sitedeki ARKADAŞLARIMI YADA ARKADAŞ OLARAK GÖRDÜĞÜM İNSANLAR merak etmeme engel olamadı
E herkesin kendimiz gibi olamayacağını bilecek yaştayız değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?