hilerious
Üye
-
Konu Sahibi
-
|
yerinde olsam ASUS bakardım
Çok teşekkür ederim, baya yol katedeceğim gibi görünüyor.bende asus dan yanayım
sevindim buna, öğrenci olmana tabişu an dersteyim fazla yazamıyorum
Gece yazarım
ben de yeni alacağım. Tesadüf oldusevindim buna, öğrenci olmana tabiöğrenciler kadar teknolojiyi iyi takip edebilen başka grup yoktur heralde
bilgi paylaşımına inanıyorum, bu verileri internete bırakıyoruz ve başkaları da yararlanıyor. Ürünü seçip alınca inceleme bile yapıp koyacağım burayaona göre yorumlarını bekliyorum katkın olacaktır
Haydi bakalım paslaşalım.ben de yeni alacağım. Tesadüf oldu
Haydi bakalım paslaşalım.
Şu markalardan yola çıkarbiliri,
Samsung,Asus, Dell, iyi dersler
asus iyidir bende kullanıyorum şuan n53sn kasa tipinden sx202v bir bak derim genel olarak multimedia klasmanından bir ürün olmasına rağmen güclü bir donanım oluşturmuşlar
i7 2630qm işlemcisi 640 gblik bir hdd si 2 gb 128 bitlik bir ekran kartı ile altından kalkamadığı bir şey yok alalı 2 ay kadar oldu o zaman bayağı araştırmıştım. 1850 tlye almıştım ben ucuza denk getirmiştim şimdi 2400 civarında dolanıyor fiyatı öğrenmek istediğin detayları sorarsan söyleyebilirim.
----------Eklendi @ 15:18:30 ---------- Yazıldı @ 15:08:35 ----------
asus iyidir bende kullanıyorum şuan n53sn kasa tipinden sx202v bir bak derim genel olarak multimedia klasmanından bir ürün olmasına rağmen güclü bir donanım oluşturmuşlar
i7 2630qm işlemcisi 640 gblik bir hdd si 2 gb 128 bitlik bir ekran kartı ile altından kalkamadığı bir şey yok alalı 2 ay kadar oldu o zaman bayağı araştırmıştım. 1850 tlye almıştım ben ucuza denk getirmiştim şimdi 2400 civarında dolanıyor fiyatı öğrenmek istediğin detayları sorarsan söyleyebilirim.
Hocam toshiba eyvllah listeye yazdım ama kusura bakmasın tasarım konusunda sınıfta kalıyor. doğru muyum?Toshiba , 3yıldır 8gb lık hafızana kartına format atıyorum , bana mısın demiyor
bence En Kaliteli mal Toshiba , zaten Brooklyn'de panoları süslüyor.
İşte aradığım yorum buydu, detaylar çok önemli çok çok teşekkür ederim. Şİmdi bakıyorum 1gb lik ekran kartı 2 gb den pahalı, sebebini bilemediğim için telaşa düşüyorum. Mesela asusun bir modelinde hd 6370m ekran kartı var ama mesela ben araştırıken bit olayına hiç bakmamıştım. Şİmdi demekki buna da dikkat edeceğizTabiki AsusToshibada kaliteli fakat verdiği özelliğe göre çok fazla pahalı.Ekran kartında ise bit değerine bak 128 bitten aşağı alma oyun konusunda çok sıkıntı yaşarsın.Eğer ekran kartı ati mobility ise 2. rakamına bak.Örneğin hd 5650 ile 6370.. 6370 rakam büyüklüğü sebebiyle iyi görünebilir fakat yeni oyunlar için vasat performans sergiler.5650 ise gerçekten oyun canavarı şuan açmadığı oyun yok bende high özellikte.128 bit değeride var.
arkadaşım performans amaçlı, grafik pogramları ve son dönem oyunlar...Sadece performans için çok cihaz var ama ekran kalitesi, satış sonrası destek...vs gibi konularda önemli.ne amaçlı kullanıcaksınz oyun film internet?
kesinlikle bu laptop u tavsiye ederim 1.sınıf ekran kartı var bütün güncel oyunları sorunsuz oynarsınız bu pazar bitiyor indirim kaçırmayın yoksa 2 hafta beklemek zorunda kalırsınızarkadaşım performans amaçlı, grafik pogramları ve son dönem oyunlar...Sadece performans için çok cihaz var ama ekran kalitesi, satış sonrası destek...vs gibi konularda önemli.
link atmayı unutmuşumNo ettim bu modeli...Modelden ziyade marka olarak genel görüşler önemli. Sonuçta her modeli dönem dönem çok ugun fiyatlarla bulabiliyoruz. Başlıkta belirttiğim markalar konusunda değerlendirmelerin ne olur?
Tehlike ";4343866][COLOR=DarkRed][SIZE=3] link atmayı unutmuşum [URL="http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-322384-y570-core-i5-2450m-250ghz-6gb-ddr3-500gb-156-dvdrw-2gb-gt555m-cam-bt-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=58594' Alıntı:VATAN COMPUTER - LENOVO - Y570 CORE İ5 2450M-2.50GHZ-6GB DDR3-500GB-15.6"-DVDRW-2GB GT555M-CAM-BT-W7BAS - Notebook[/URL] asus lenovo hp msı dell vs.. gibi markalar güvenilir.[/SIZE][/COLOR]
kaçırmayın derim indirim yarın son gün lenovoda iyi markadır.Yorumları okuyun herkes memnun kaçırmayın bu fiyata böyle bir işlemci ve 1.sınıf ekran kartlı notebook bulmak çok zorbende önceki bahsedilen laptopları diyosun sandım. Lenovo markası güvendiğim bir marka ama tercihlerim arasında değil şuanda. Yanlız fiyatı gayet iyyimiş kafamı karıştırdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?