Bende geçenlerde +5757 nolu bir telefondan arandım ve açmadım özellikle. Güncel av yöntemleri nedir bilmiyorum ama eskiden garip numaralardan aranırdı ve kapattığınız halde şebekede açık kalırdı ve ücret işlerdi, bunu düşünerekten açmadım.
Sonrada Turkcell ile görüşüp bildireyim istedim durumu ve sorgulamak istedim bu noyu. Nedir, ne değildir diye. Bu arada Turkcell'i aramadan önce Google'da baktım 5757'nin seceresine Pepsi ağırlıklı forumlarda açılmış kimi cevaplı kimi cevapsız mesajlar vardı.
Müşteri hizmetlerine sordum dedim 5757 diye bir nodan arandım Pepsi olduğu söyleniyor,bir bakarmısınız nedir ne değildir diye.
- Pepsi adına kayıtlı gözüküyor beyfendi.
Pepsi adına kayıtlı fakat gerçekten pepsi mi, bu konuyla ilgili hiç gelen dolandırıcılık şikayetleri yok mu kayıtlarınızda.
Kem küm etti neticede net bir cevap alamadım sonradan baya bir araştırdım gerçekten resmi olarak arayan Pepsiymiş, tesadüfki bunla uğraşırken bu sefer başında + olmadan 5757 den yine arandım bu sefer dayanamadım açtım
Kenan İmirzalıoğlu Merhaba dedi
reklam kampanyasıymış bişiler zırvaladı kapadım.
Bilginize Arkadaşlar.