Pepsiden gönderdik denilen sahte mesajlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kemar

Üye
    Konu Sahibi
Pepsiden gönderdik denilen sahte mesajlar
Bugün (02 Mart) telefonuma "pepsiden ikramiye kazandınız"diye bir mesaj geldi.Kısa bir araştırmadan sonra bu tür mesajların bir süredir türkcell abonelerine gönderildiğini öğrendim.Bir de bu kadar şikayete rağmen hala cesurca devam edildiğini de öğrendim.İnsanların bu yoklukta duygularını istismar eden bu terbiyesizlere kim dur diyecek çok merak ediyorum.Bana mesaj çekilen numara 05383608477 dir.

frmgsm

frmgsm

Üye
her an her dakıka msj gönderıyorlar..bu tip mesajlara asla geri gönüs yapmayın ve sakın ınanmayın...

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
mesaj kamppanyası tüm operatörlerde var millet kampanya yapıyor sağı solu dolandırıyor

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
ağır olacak ama
BUNUN ADI ŞEREFSİZLİKTİR:@

'Davut

'Davut

Üye
mesaj çekilen numara 05383608477

Böyle numara gördümü bireysel bir numara olduğu belli...

Eğer böyle birşey olsa bile Geldimi gönderen markanın numarası değil ismi yazar...(yanlış bilmiyorsam)

FbSeLiM

FbSeLiM

Üye
Bende geçenlerde +5757 nolu bir telefondan arandım ve açmadım özellikle. Güncel av yöntemleri nedir bilmiyorum ama eskiden garip numaralardan aranırdı ve kapattığınız halde şebekede açık kalırdı ve ücret işlerdi, bunu düşünerekten açmadım.

Sonrada Turkcell ile görüşüp bildireyim istedim durumu ve sorgulamak istedim bu noyu. Nedir, ne değildir diye. Bu arada Turkcell'i aramadan önce Google'da baktım 5757'nin seceresine Pepsi ağırlıklı forumlarda açılmış kimi cevaplı kimi cevapsız mesajlar vardı.

Müşteri hizmetlerine sordum dedim 5757 diye bir nodan arandım Pepsi olduğu söyleniyor,bir bakarmısınız nedir ne değildir diye.

- Pepsi adına kayıtlı gözüküyor beyfendi.

Pepsi adına kayıtlı fakat gerçekten pepsi mi, bu konuyla ilgili hiç gelen dolandırıcılık şikayetleri yok mu kayıtlarınızda.

Kem küm etti neticede net bir cevap alamadım sonradan baya bir araştırdım gerçekten resmi olarak arayan Pepsiymiş, tesadüfki bunla uğraşırken bu sefer başında + olmadan 5757 den yine arandım bu sefer dayanamadım açtım :)

Kenan İmirzalıoğlu Merhaba dedi :) reklam kampanyasıymış bişiler zırvaladı kapadım.

Bilginize Arkadaşlar.

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
bosver takma kafaya olur boyle seyler

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
İnanmayın bu oyunlara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...