pepsi yaz kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

kanka5000

kanka5000

Üye
İlk mesajdaki linke tiklarsaniz detayli bilgi alabilirsiniz

ilo53

ilo53

Üye
Arkadaslar ben 1 10dk once sifre gndrdm snra 10kntr geldi. 2dk snra 5757 dn aramislar acaba nedn bilgisi olan varma

sweety_boy_43

Üye
Belki 10.000 tl yi sen kazanmışsındır.

ilo53

ilo53

Üye
nerdn anlicm.

MKB1907

MKB1907

Üye
Arkadaşlar sadece ilk mesaja mı veriyor kontörü yoksa attığın mesajların hepsine mi?

ilo53

ilo53

Üye
Attign sifre basina 10Kntr veriyolar tonlakazan kntr sadece turkcllilerle knsmk icin ve 1Ay zaman veriyolar tonlakazana uye isen hc silinmez tonlakazandan kntr kazanmaya dewam ettign surece

airbus92

Üye
her mesaj atanı 5757'den arıyolar ama seda sayaan ın şarkısını dinliyosun:=)

kampanyada kontör kazansan ne olcak:) onun 2 katı kadar gider :)katılanlara bol şans

asksizajan

Üye
arkadaşlar gecen kampanyada formumuzdada kapak satmıştım ve bir başka forumdada şu an için 350 tane pepsi kapağı sattım formumuzdada başlatıyorum satışı konu yanlış yerdeyse lütfen taşıyın

sweety_boy_43

Üye
sanırım burda satıslara ızın verılmeyecektır.. sıtenın ve uyelerın guvenlıgı ıcın.
gsm operatorleri moderatorlerı(tksharmely,oflurecep) ıle gorusmenızde fayda var.
burda kontör satıslarında,internet paketi satıslarında yada dıger satıslarda kişiler arası sorun cıkmıstı..
herrhangı bıseyın satsıı da yasaklanmıstı...
bu yüzden görüşmenizde fayda var..
iyi forumlar

arslansem

arslansem

Üye
Normal 2 kntr gidiyor,tonlakazandan 10 kntr geliyor.Zarar bu be :ehe

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Konu İçin Teşekkürler!!:oke:

faruk66

Üye
Bende denedim bir mesaj geldi peşine 5757 den arama geldi baktım seda sayan aynı nakaratta devam ediyor. Ben bu nakaratı degiştiriyorum "turkcell konuşturur seni" dogrusu bu :) .Neyse peki bu kontorleri nasıl kullanacagız? Konuştukça kazanılan kontorlerdenmi düşüyor. Şimdiden teşekkürler.

mehmet_811

Üye
bişey soracam ama bu konturleri neye (aramamı mesajmı için ) kullana biliyoruz

pegasus7

pegasus7

Üye
7 Ağustos'a kadar uzatıldı kampanya hala 10 kontör veriyor, TonlaKazan'a yansıyor kazandığınız kontörler:)

Üst Alt