:hmmm Pelin arkadaş affetmiyor beni :züü: Bari sen beni affet :ehe
symbian.forever Üye ~ FatoŞ ~' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Pelin arkadaş affetmiyor beni Bari sen beni affet
symbian.forever Üye Metin' Alıntı: beni de affedin bari Genişletmek için tıkla ... Tamam metin ben affettim
Silinen Üye 94869 Kapalı Hesap pelın_' Alıntı: sana hiç af yook Genişletmek için tıkla ... Sana mek yok
Kiziltilki1 Üye Ankaradaki agbime , izmirdeki ablama , boludaki askima , ardahandaki dayima , antalyadaki anneme , zonguldaki babama , mersindeki amcama istanbuldan selam
Ankaradaki agbime , izmirdeki ablama , boludaki askima , ardahandaki dayima , antalyadaki anneme , zonguldaki babama , mersindeki amcama istanbuldan selam
Kiziltilki1 Üye KayraBey' Alıntı: benide affedin arada kaynar giderim Genişletmek için tıkla ... onu affetme pelin.beni affet. - - - Eklendi - - - pelın_' Alıntı: slm gondermek yasak Genişletmek için tıkla ... fatos beni affet. arkadasin pelini kizdirdim galiba. Bana küstü. Fatos , pelin beni affedin.
KayraBey' Alıntı: benide affedin arada kaynar giderim Genişletmek için tıkla ... onu affetme pelin.beni affet. - - - Eklendi - - - pelın_' Alıntı: slm gondermek yasak Genişletmek için tıkla ... fatos beni affet. arkadasin pelini kizdirdim galiba. Bana küstü. Fatos , pelin beni affedin.
marist Üye Affetmek bedavaysa bende isterim bende. bu arada çok aip Pelin insan hiç topRaam'a küser mi?
symbian.forever Üye pelın_' Alıntı: af yok dedim Genişletmek için tıkla ... Hadi ama affet artık. Bak kaç kişi affetmeni bekliyor
pelın_' Alıntı: af yok dedim Genişletmek için tıkla ... Hadi ama affet artık. Bak kaç kişi affetmeni bekliyor