Pelin benide affet :/
FatoŞ Üye Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: Pelin benide affet :/ Genişletmek için tıkla ... ne oldu mert ?
joker.lg Üye beni de mı affetsin - - - Eklendi - - - pelın_' Alıntı: yav kım bu aykut Genişletmek için tıkla ... buyur aykutu bu ansiklopediden belki çözebilirsın www.maxicep.com/gereksiz-mesajlar-ve-deneme-mesajlari/aykutun-dunyasi-562852.html
beni de mı affetsin - - - Eklendi - - - pelın_' Alıntı: yav kım bu aykut Genişletmek için tıkla ... buyur aykutu bu ansiklopediden belki çözebilirsın www.maxicep.com/gereksiz-mesajlar-ve-deneme-mesajlari/aykutun-dunyasi-562852.html
Revengeful Emekli Yönetici Revengeful' Alıntı: Pelin benide affet :/ Genişletmek için tıkla ... Mesajımı 3 kişi beğendi. Artık bende popiyim
Revengeful' Alıntı: Pelin benide affet :/ Genişletmek için tıkla ... Mesajımı 3 kişi beğendi. Artık bende popiyim
Revengeful Emekli Yönetici Uğur' Alıntı: benide affetsen Ama ben seni tanımıyorum ki Genişletmek için tıkla ... Ne kadar şanslısın bir bilsen... ... desem Pelin beni öldürür mü acaba ?
Uğur' Alıntı: benide affetsen Ama ben seni tanımıyorum ki Genişletmek için tıkla ... Ne kadar şanslısın bir bilsen... ... desem Pelin beni öldürür mü acaba ?
symbian.forever Üye pelin arkadaşı tanımadığım için öldürür mü öldürmez mi bilemem ama öldürür gibime geliyo
pentagram_34 Üye Hepinizi sıraya dizip toplu katliyam yapar gibi görünüyorda ben bunu söylediğim için listeye de eklenirim eline koz vermiş oluyorum,kuyuya düştüm
Hepinizi sıraya dizip toplu katliyam yapar gibi görünüyorda ben bunu söylediğim için listeye de eklenirim eline koz vermiş oluyorum,kuyuya düştüm
Revengeful Emekli Yönetici pelın_' Alıntı: öldürürüm ama ilk mert ten başlıycam Genişletmek için tıkla ... Pınar'ı düşün
pelın_ TheM-CK' Alıntı: Pelin affetme bunları. Mert'e kıyma. minoful'u yetim bırakamazsın. Genişletmek için tıkla ... bıtek sana kıyamam onların hepsı beı affet dedı bı sen demedın
TheM-CK' Alıntı: Pelin affetme bunları. Mert'e kıyma. minoful'u yetim bırakamazsın. Genişletmek için tıkla ... bıtek sana kıyamam onların hepsı beı affet dedı bı sen demedın