pelinnn(birnizde şunu yapmadı)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
:tşk: link nerde

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

Konu Sahibi
[video]http://www.uzmantv.com/hangi-tip-topuklu-ayakkabilarla-daha-rahat-yurunur[/video]
ayakkabılara bak:)

random1

random1

Üye
:zzz:

.SeRDaR.

.SeRDaR.

Üye
  • Beğen
Tepkiler: pelın_
marist

marist

Üye
Topuksuz bir hayat süper olur. :D

giyenleri görünce öyle çok acıyorum ki hallerine. Zar zor yùrüyorlar, narin narin yere basıyorlar, o kadar çok zorlanıyorlar yani. :D
Çok güzel topuksuz ayakkabılar varken bu çileyi neden çekiyorlar anlam veremedim. :kop2:

pelın_

Konu Sahibi
Topuksuz bir hayat süper olur. :D

giyenleri görünce öyle çok acıyorum ki hallerine. Zar zor yùrüyorlar, narin narin yere basıyorlar, o kadar çok zorlanıyorlar yani. :D
Çok güzel topuksuz ayakkabılar varken bu çileyi neden çekiyorlar anlam veremedim. :kop2:

biz kadınlar olarak onlara bizde gülüyoruz emin olun hatta pınarla çok laf atarız sokakta gordugumzde:) yürüyemiyosan gıyme arkadaş:)

marist

marist

Üye
Aynen öLe aßßa :D Heyt ße Ağzınıza SağLık Yerimede Laf Atın :ehe

ßide O Topuk KırıLıyor ya ßazen , Ne Acı ßişey. :gul:

pelın_

Konu Sahibi

pelın_

Konu Sahibi
yok ya öle gunluk hayatta pek gıymem:) rahatımı sverım ama dolgu topuk gıyerım öle sıvrı topukları nişan düğün sonra atıyorum özel yemek davet falan orda gıyerım:) onlardan bırınde kırıldı:( bende öburunude kırdım bı köşeye geçip sonra güzel bi ayakkabı cıktı ortaya:)

marist

marist

Üye

benım kırılmıstı bende oburunude kırdım:)

iyi yapmışın tekiyle napaCaktın ki. :ehe

- - - Eklendi - - -

yok ya öle gunluk hayatta pek gıymem:) rahatımı sverım ama dolgu topuk gıyerım öle sıvrı topukları nişan düğün sonra atıyorum özel yemek davet falan orda gıyerım:) onlardan bırınde kırıldı:( bende öburunude kırdım bı köşeye geçip sonra güzel bi ayakkabı cıktı ortaya:)

köşedeyken nasıl,nerden çıktı bu ayakkabı acep :hmmm

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt