ha şunu bileydınız tokat lıyım nede olsa:)
KayraBey Üye pelın_' Alıntı: ha şunu bileydınız tokat lıyım nede olsa Genişletmek için tıkla ... Aboow Tokatlıyım tokatlarım hesabı
pelın_' Alıntı: ha şunu bileydınız tokat lıyım nede olsa Genişletmek için tıkla ... Aboow Tokatlıyım tokatlarım hesabı
fatih54102 Üye şimdi bunları takınca eline ne geçiyor? 0+0=0 Türkiye bu tür insanlar yüzünden tam olarak ilerleyemiyor.
şimdi bunları takınca eline ne geçiyor? 0+0=0 Türkiye bu tür insanlar yüzünden tam olarak ilerleyemiyor.
pelın_ Konu Sahibi fatih54102' Alıntı: şimdi bunları takınca eline ne geçiyor? 0+0=0 Türkiye bu tür insanlar yüzünden tam olarak ilerleyemiyor. Genişletmek için tıkla ... bu ne? anlamadım şimdi
fatih54102' Alıntı: şimdi bunları takınca eline ne geçiyor? 0+0=0 Türkiye bu tür insanlar yüzünden tam olarak ilerleyemiyor. Genişletmek için tıkla ... bu ne? anlamadım şimdi
KayraBey Üye Evet konu fatih arkadaşımız sayesinde dumur oldu Kim ne yazacağını şaşırdı.Ebele ebe ebe ebelele
marist Üye pelın_' Alıntı: bu ne? anlamadım şimdi Genişletmek için tıkla ... ßazen AnLamamak İyidir NazLı Aßßa.
pelın_ Konu Sahibi .SeRDaR.' Alıntı: topuklu ayakkabı kadar nefret ettiğim ayakkabı şekli olamaz. Genişletmek için tıkla ... delisin tabi yürümeyı bılmeyenler gıyınce bende nefret edıyorum çok komkı duruma dusuyolar
.SeRDaR.' Alıntı: topuklu ayakkabı kadar nefret ettiğim ayakkabı şekli olamaz. Genişletmek için tıkla ... delisin tabi yürümeyı bılmeyenler gıyınce bende nefret edıyorum çok komkı duruma dusuyolar