pelin_ Artık Albayyy :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Utku

Utku

Üye
Tebrikler ama 1- 1,5 haftada nasıl 1300 mesaj yazılır ki

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
ben bu ay ortalama 125 tane yazmışım :ehe----------Eklendi @ 21:31:52 ---------- Yazıldı @ 21:31:29 ----------3 gün de girmedim yani :D
Günde 4 saat bile girse saatte 25 mesaj la 100 tane olur 2 dk da 1 mesaj da çok da zor değil :)

Samsun55''

Samsun55''

Üye
tebrikler :)

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Tebrikler :)

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Çok Hızlı Atlıyon Ama neyse, Tebrikler.

_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
​Tebrikler abla

pelın_

bana bakın artık sıkıldım yok hızlı yok fazla bu neya
ben hergun burdayım sabah tan ta yıne sabah 6 7 ye kadar eger sorun varsa şıkayet edın kınayelerden kendınce laf sokmalardan çok sıkıldım kımse çocukte dıyıl burda konu acıp ıkı muhabbet edıyoz ne bu herkeste msj sayısı merakı anlamıyorum ve ınanın çok sıkıldım
işinize gelınce yok aktıf dıyıl konu acmıyo
aktıf olup konu acanlarada laf sölemeye kımsenın hakkı yok
benımle bı derdı olan varsa gıtsın şıkayer ettsın yeter sıkıldım artık

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
Elektr0

Elektr0

Üye
ben hergun burdayım sabah tan ta yıne sabah 6 7 ye kadar eger sorun varsa şıkayet edın kınayelerden kendınce laf sokmalardan çok sıkıldım kımse çocukte dıyıl burda konu acıp ıkı muhabbet edıyoz ne bu herkeste msj sayısı merakı anlamıyorum ve ınanın çok sıkıldım

tebrik etmek yerine mesaj sayını tartışma konusu yapmışlar yaa ayıp ayıp :nono:

haltie

haltie

Üye
Tebrikler Pelin.

Bazı arkadaşlar bazı yorumlar yapmışlar.Pelin arkadaşımız vaktini ayırıp spam mesaj atmadan rütbesini arttırıyor.Burda forum kurallarına aykırı bir durum yok.Herkes vaktini ayırıp aktif olup spam-gereksiz mesaj atmadam mesaj sayısını arttırabilir.Ama Pelin'in spam mesajı var diyorsanız onları şikayet edin muhakkak incelenip forum kuralları dışında bir durum varsa gereken yapılacaktır.Konuyu dağıtmadan devam edelim!!!

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
tekrar tebrikler :)

'İbrahim'

'İbrahim'

Üye
pelin abla iyiyi çekemeyen çok olur sen boşver onları sanalda herkes kral oluyo kimin ne olduğu 1 günde anlaşılıyo tekrar tebrik ederim

zaza

zaza

Üye

zamanında bizede öyle deniyordu kafanı takma kim ne derse desin biz tüm gün pc başındayız bide bizim grup(revengeful, necmati ve ben) pc yetmezmiş gibi en ufak boşlukta bile cepten yine siteye giriyordu taki istatistiklikler kapatılana kadar biz o zamanlar günlük bazen kendimiz aşıp deneme ve sohpetide sayarsak 700 mesaja kadar bir ortalama yapıyorduk ama bugüne kadar bu durumdan dolayı bir ceza almadık! Demekki spam mesajı değilmiş! Nasıl oluyor demeyin sizde tüm gün pc başına geçin ve iş gereği sürekli oturun bakalım o sıkıntıda sizler neler yaparsınız?

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Spam/gereksiz mesajın kıstasları belli arkadaşlar, yazılan mesajları biz de görüyoruz ve müdahale etme gereği duymuyoruz. Konuyu dağıtmadan üyelerle muhabbet etmek kural dışı değil, bunu öne sürüp üyeleri forumdan soğutmak yerine muhabbete katılın siz de.

• Beğen
Tepkiler: Xilence
Silinen Üye 1703541

Silinen Üye 1703541

Kapalı Hesap
tebrikler :)

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
tebrikler pelin
bensiz kutlamalar haa :dry: yazdım... : D

• Beğen
Tepkiler: pelın_
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt